Η Sony Ericsson παρουσιάζει την εφαρμογή NDrive for Xperia με τις φωνές του Λάκη Λαζόπουλου και των 10 Μικρών Μήτσων.


Xperia_X8_Silver_Front40Η Sony Ericsson και η σειρά smartphones Xperia παρουσιάζουν αποκλειστικά για το Xperia X8 την πρώτη εφαρμογή πλοήγησης με την προσθήκη διάσημης φωνής στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον πλοηγό NDrive με τις φωνές του Λάκη Λαζόπουλου και των 10 Μικρών Μήτσων.


Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της Sony Ericsson με τον Λάκη Λαζόπουλο, η νέα εφαρμογή επιτρέπει στον κάθε χρήστη να επιλέξει την αγαπημένη του φωνή από τους 10 Μικρούς Μήτσους για να κατευθυνθεί στον προορισμό του με χαμόγελο και θετική διάθεση. Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Android Market μόνο για το Xperia X8, συνδυάζει το χιούμορ των χαρακτήρων του Λάκη Λαζόπουλου και τις δυνατότητες του Xperia smartphone με τη φιλική για το χρήστη τεχνολογία GPS που διαθέτει η εταιρία NDrive Navigation Systems.


H εφαρμογή GPS «NDrive for Xperia», διαθέτει προεγκατεστημένους χάρτες της Ελλάδας, ώστε οι χρήστες να καθοδηγούνται με ακρίβεια στους προορισμούς τους. Παράλληλα η προσθήκη της φωνής του Λάκη Λαζόπουλου, σε μεγάλα κέφια, να εκφωνεί τις φωνητικές εντολές πλοήγησης κάνει όλες τις διαδρομές πραγματικά απολαυστικές και την πλοήγηση μια χιουμοριστική παρέμβαση των «Μήτσων» στην καθημερινότητα μας.


Η εφαρμογή NDrive for Xperia θα βρίσκεται δωρεάν στο Android Market από 23 Μαίου 2011 για το Χ8. Έως τέλος Ιουνιου θα διατίθεται αποκλειστικά για τα X8 που θα πωλούνται μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote, OTE, Γερμανός, ενώ από 1η Ιουλίου θα διατίθεται μέσα από όλα τα δίκτυα καταστημάτων στην Ελληνική αγορά.