Η Roccat γίνεται ο σύμμαχος των παικτών στο final four του ελληνικού πρωταθλήματος Starcraft 2.


ROCCAT_LogoΤο Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στις 5μμ θα διεξαχθεί το Final Four του ελληνικού πρωταθλήματος Starcraft 2 που διοργανώνει το GameBattles.Gr στο InSpot Internet Place, Καρύστου 5 & Πανόρμου, Αθήνα.


Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται πρωτάθλημα τόσο μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα. Από τους ογδόντα (80) συμμετέχοντες της πρώτης σεζόν και μετά από εβδομαδιαίες μάχες για πρόκριση στα Play Off και τελικά στο Final Four, τέσσερις διεκδικητές θα συναντηθούν σε πραγματικό χώρο για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και με σύμμαχο την Roccat.


Η Roccat εμπνέει τους παίκτες σε όλον τον κόσμο και τους ενθαρρύνει με το ιδεολογικό τρίπτυχο Συμμαχία-Ανεξαρτησία- Αλήθεια και χορηγεί στη διοργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος το δώρο του πρώτου νικητή: ένα πλήρες σετ Roccat Smart Desktop Management System (SDMS). Το SDMS αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα που προσφέρει σε έναν παίκτη την βέλτιστη δυνατή οργάνωση στο γραφείο του όσο αφορά τη διαχείριση των αξεσουάρ και των καλωδίων, ώστε να καταλαμβάνουν το μικρότερο δυνατό χώρο και να προσφέρουν στον παίκτη την ελευθερία που απαιτείται για άνεση και πλήρη συγκέντρωση στο παιχνίδι. Το σύστημα SDMS της ROCCAT™ περιλαμβάνει 4 προϊόντα: APURI™, SOTA™, KOVA™ και ARVO™. Μοναδική λειτουργικότητα, ευφυής τεχνολογία και εργονομικός σχεδιασμός συνδυάζονται ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες του κάθε παίκτη.


Το Final Four θα μεταδοθεί ζωντανά και με ελληνικό σχολιασμό μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.gamebattles.gr). Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 5μμ και θα καλύψει όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος της βραδιάς θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα Roccat (καπελάκια, τσάντες και περικάρπια) στους παρευρισκομένους.