Αντικαθιστώντας το επιτυχημένο μοντέλο LP17, η νέα πρόταση της Canon ενσωματώνει ελκυστικά χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες.


iPF510_10_E_800xΠλήρως συμβατός τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows 7 (32 bit και 64 bit) και Apple Macintosh OSX, ο iPF510 υπερτερεί σε σημεία καθώς υποστηρίζει τις γλώσσες HP-GL/2 και HP-RTL, ενώ παράλληλα διαθέτει εύχρηστο λογισμικό που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς την εσωτερική παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, όπως προθήκες και αφίσες για ανάρτηση σε εξωτερικούς χώρους, εταιρικό υλικό και σημάνσεις, καθώς και έντυπα γραφείου, χάρτες και σχέδια CAD. Ο εκτυπωτής σχεδιάστηκε εξάλλου με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών εσωτερικής εκτύπωσης σε κάθετες αγορές, όπως το λιανικό εμπόριο, ο ξενοδοχειακός κλάδος, η ψυχαγωγία, η υγεία και η εκπαίδευση, ο δημόσιος τομέας, οι μεταφορές και τα περιβάλλοντα γραφείου.


Ο imagePROGRAF iPF510 συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και απόδοση εκτύπωσης με την αποδοτικότητα που απαιτεί η σύγχρονη αγορά. Προσφέρει μειωμένα επίπεδα θορύβου και μικρό μέγεθος, προσφέροντας ευέλικτες δυνατότητες εγκατάστασης σε κάθε γραφείο. Διαθέτει σύστημα μελανιών αντιδράσεως, χρησιμοποιώντας τέσσερα ανεξίτηλα μελάνια τύπου dye – κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο, καθώς και δύο κανάλια ματ μαύρου μελανιού τύπου pigment – για την παραγωγή πόστερ με εκτύπωση πλήρους κάλυψης και ζωντανά χρώματα, καθώς και εγγράφων κειμένου και τεχνικών σχεδίων με εξαιρετική καθαρότητα και σαφήνεια.


iPF510_15_E_800xΗ Canon συνοδεύει τον iPF510 με το λογισμικό PosterArtist Lite, το οποίο διευκολύνει τη δημιουργία τεράστιας ποικιλίας πόστερ με μερικά απλά βήματα, από χρήστες κάθε επιπέδου. Το νέο, πλήρες πακέτο του λογισμικού PosterArtist – η έκδοση PosterArtist V2.20 – διατίθεται προαιρετικά. Το λογισμικό αυτό υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα Windows XP, Windows Vista και Windows 7 (32 bit και 64 bit), διαθέτει ολοκαίνουργια εικαστικά πρωτότυπα και δημιουργικές λύσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης με άλλους εκτυπωτές της Canon.