H Panasonic παρουσιάζει το νέο ασύρματο DECT τηλέφωνο KX-TG6571, το οποίο έχει σχεδιαστεί για άτομα προχωρημένης ηλικίας.


KX TG6571GRMΤο νέο ασύρματο τηλέφωνο Panasonic KX-TG6571 συνδυάζει την ιδιαίτερη σχεδίαση με τα έντονα χαρακτηριστικά για εύκολη προβολή του μενού. Η μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD και τα μεγάλα πλήκτρα κάνουν τη ζωή για τους ηλικιωμένους ευκολότερη.


Πλεονεκτήματα
– Μεγάλου μεγέθους πληκτρολόγιο και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη LCD (1,9 ίντσες) με λευκό οπίσθιο φωτισμό και υψηλή αντίθεση διευκολύνοντας την ανάγνωση του μενού
– Σύστημα προσαρμογής ήχου: Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει (Bass/ Standard / Treble) και να προσαρμόσει τον ήχο σύμφωνα με τις δυνατότητες ακοής του, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Εκτός από τα standard mode, το KX-TG6571 διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή ήχου που σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν υψηλότερο ή χαμηλότερο τόνο των συχνοτήτων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της συνομιλίας.
– Στο πλάι του ακουστικού αλλά και στην βάση υπάρχει ένα πλήκτρο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αυξομείωση του ήχου, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο την χρήση του ασυρμάτου.
– Το KX-TG6571 διαθέτει τρία πλήκτρα άμεσης κλήσης στο ακουστικό και στην βάση. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να καλέσετε γρήγορα κάποιον δικό σας άνθρωπο ή τον γιατρό σας. Στην βάση υπάρχει μία κάρτα στην οποία μπορείτε να γράψετε τα νούμερα που έχετε αποθηκεύσει.