Η Info Quest Technologies, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της παρουσιάζει στο το νέο Quest PC Configurator.


Quest Xpand Ingenious

Quest Xpand Ingenious

Πρόκειται για ένα έξυπνο και ιδιαίτερα εύχρηστο σύστημα, που απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να διαμορφώσουν ένα Quest PC «στα μέτρα τους», ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις τους. H Διεύθυνση Quest PCs της Info Quest Technologies, έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της σχεδίασης, κατασκευής και υποστήριξης υπολογιστών, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη πείρα και γνώση της, έχει ενσωματώσει στον Quest PC Configurator ευφυή εργαλεία που ελέγχουν τη συμβατότητα των υποσυστημάτων που επιλέγονται, επιτρέποντάς ή όχι τη διαμόρφωση μιας σύνθεσης, καθώς και τη διαθεσιμότητα των υλικών σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου η σύνθεση να είναι λειτουργική, αξιόπιστη και άμεσα διαθέσιμη.


Κατά τη σχεδίαση του Configurator, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στην ταχύτητα και ευκολία χρήσης του συστήματος, στην καθοδήγηση με κατανοητά γραφήματα των βημάτων που πρέπει να ακολουθηθούν, καθώς και στην ενσωμάτωση χρήσιμων λειτουργιών, όπως η σύγκριση των επιλεγμένων υποσυστημάτων, ο ανά πάσα στιγμή έλεγχος του κόστους και η δυνατότητα εκτύπωσης του διαμορφούμενου Quest PC.


Ο υπολογιστής Quest συναρμολογείται από την ίδια ομάδα που κατασκευάζει όλους τους υπολογιστές Quest – σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9000:2008 – και υποστηρίζεται από την κορυφαία Τεχνική Υπηρεσία της Info Quest Technologies και των εξουσιοδοτημένων Quest Service Centers. Οι πελάτες της εταιρείας, έχοντας πλέον στη διάθεσή τους την πλήρη σειρά έτοιμων συστημάτων Quest, αλλά και το νέο Cοnfigurator, μπορούν να αποκτήσουν άμεσα ένα σύστημα, ακριβώς στις προδιαγραφές και προϋπολογισμό που επιθυμούν, εξασφαλίζοντας την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια που χαρακτηρίζει τους υπολογιστές Quest στα 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας τους στην αγορά.


Επισκεφτείτε το www.you.gr – ή το U Shop της περιοχής σας και διαμορφώστε τη σύνθεση Quest PC που σας ταιριάζει. Σε λίγες ημέρες o νέος σας υπολογιστής θα είναι στη διάθεσή σας για να τον αξιοποιήσετε.