Η GeoBanking ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του web site της, στο δικτυακό τόπο www.geobanking.gr.


geobanking siteΤο νέο site της εταιρείας φιλοδοξεί να γίνει η διαδικτυακή γωνιά ενημέρωσης και επικοινωνίας της επιχείρησης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.


Ο επισκέπτης του www.geobanking.gr θα βρει έναν πλούτο πληροφοριών για την εταιρεία, την ιστορία, τη φιλοσοφία και τους στόχους της, ενώ μπορεί να διαβάσει όλα τα τελευταία νέα της εταιρείας. Μπορεί, επίσης, να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα τα καινοτόμα προϊόντα και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναπτύσσει και προσφέρει η GeoBanking σε ένα μεγάλο εύρος πελατών, να δει ποια είναι τα Τραπεζικά Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που την εμπιστεύονται για την κάλυψη των πολύπλοκων αναγκών τους, αλλά και να έρθει σε επικοινωνία με τη δυναμική ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της εταιρείας.


Το www.geobanking.gr θα εμπλουτίζεται τακτικά με ενδιαφέρον περιεχόμενο και πληροφορίες για το πώς μπορεί η Εφαρμοσμένη Πληροφορική να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη των Τραπεζικών Ιδρυμάτων και των μεγάλων οργανισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού.