Το επαναφορτιζόμενο Logitech S715i προσφέρει υψηλή ποιότητα ήχου για iPod και iPhone, με διάρκεια μπαταρίας έως και 8 ώρες.


Ducati_indoorΣυνεχίζοντας την παράδοσή της στα περιφερειακά ήχου, η Logitech παρουσιάζει το Logitech® S715i, ένα φορητό ηχείο με dock για iPod και iPhone. Οκτώ μεγάφωνα προσφέρουν μια εντυπωσιακή μουσική εμπειρία, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μας επιτρέπει να ακούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια όπου κι αν βρισκόμαστε.


Το επαναφορτιζόμενο ηχείο S715i της Logitech προσφέρει κορυφαίο ήχο διαθέτοντας 8 ειδικά ρυθμισμένα μεγάφωνα. Με δύο neodymium οδηγούς 3 ιντσών (βελτιστοποιημένα με laser) για εντυπωσιακά μεσαία, δύο neodymium tweeters μισής ίντσας για κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες και 4 παθητικούς ακτινοβολητές των 2 ιντσών για άφθονο και βαθύ μπάσο. Το αποτέλεσμα είναι ένας πλούσιος και ισορροπημένος ήχος από ένα συμπαγές σύστημα ηχείων για iPod.


S715i_CTG2aΤο S715i μπορεί να μας συνοδεύσει οπουδήποτε, χωρίς επιπλέον μπαταρίες, καθώς η επαναφορτιζόμενη μπαταρία – που περιλαμβάνεται στη συσκευασία – προσφέρει λειτουργία έως και οκτώ ώρες (η διάρκειά της εξαρτάται από τη χρήση, τις ρυθμίσεις και τις συνθήκες του περιβάλλοντος).


Το S715i διαθέτει και τηλεχειριστήριο με ακτίνα δράσης έως 10 μέτρα μακριά. Με αυτό μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως ενεργοποίηση, ένταση ήχου, έναρξη, παύση, επανάληψη κομματιού, παράλειψη, ή τυχαία επιλογή. Για μεγαλύτερη ευκολία, στην θήκη μεταφοράς που περιλαμβάνεται, υπάρχει χώρος για το τηλεχειριστήριο και το τροφοδοτικό.


Όσο για την συνεργασία του S715i με το iPod ή iPhone, αυτή έχει πιστοποιηθεί μέσω των προγραμμάτων συμβατότητας «Made for iPod» και «Works with iPhone». Στην πράξη, η έξυπνη βάση σύνδεσης εξασφαλίζει ότι το ηχείο θα συνεργαστεί άψογα με οποιοδήποτε iPhone ή iPod έχει το Universal Dock Connector, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον αντάπτορες.


Tιμή και διαθεσιμότητα
Το επαναφορτιζόμενο ηχείο Logitech S715i είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €149.