Αποκλειστικά στο «Γερμανό» το νέο κινητό του James Bond
13 Οκτωβρίου, 2008Αποκλειστικά στο «Γερμανό» το Sony Ericsson C902, κινητό του James Bond στη νέα ταινία «Quantum of Solace».
Σε αποκλειστική διάθεση, από τις 20 Οκτωβρίου, στο ΓΕΡΜΑΝΟ οι φανατικοί του James Bond μπορούν να βρουν την έκδοση Titanium Silver C902 Cyber-shot TM , το «όπλο» του James Bond στην πολυαναμενόμενη ταινία Quantum of Solace, η οποία κάνει πρεμιέρα στην ελληνική αγορά στις 6 Νοεμβρίου.Με ένα ανεπανάληπτο διαδραστικό 007 περιεχόμενο, όπως Δυναμικά screensavers, Στατικά και δυναμικά wallpapers, Θέμα James Bond, Trailer της ταινίας, το νέο αυτό κινητό υπόσχεται να μεταφέρει το χρήστη του στον κόσμο του μυστικού πράκτορα!
Επίσης, το C 902 Titanium Silver διαθέτει 5.0 MP κάμερα, μοναδικό εξωτερικό slide φακό, εντυπωσιακά φωτιζόμενα πλήκτρα αφής, ενσωματωμένη μνήμη έως 160MB, συστήματα BestPic για διαδοχική φωτογράφιση και PictBridge για απευθείας εκτύπωση στον εκτυπωτή, χωρίς τη σύνδεση Η/Υ.
Το κινητό, που χρησιμοποιείται από τον James Bond, τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο Daniel Craig, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός.
Διαβάστε επίσης από το Techpress.gr:
Sony Ericsson Titanium Silver C902 Cyber-shot: το νέο κινητό του James Bond!





















