Το νέο Gigaset A400 προσφέρει την αποδεδειγμένη ποιότητα των προϊόντων Gigaset σε μία πολύ ελκυστική τιμή.


Gigaset A400_blackΟι καθαρές γραμμές σχεδίασης του εστιάζουν στο να προσφέρουν εύκολη χρήση. Αυτός άλλωστε είναι και ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο απέσπασε το βραβείο σχεδίασης Red Dot Design Award. Στα σημαντικότερα από τα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνεται η πολύ χρήσιμη ανοικτή συνομιλία και η φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τεχνολογία ECO DECT.


Οι αρμονικές γραμμές και ο συνδυασμός του μαύρου με το ασημί αποτελούν το οπτικό γνώρισμα του νέου Gigaset A400. Χαρακτηριστικά που έρχονται να δέσουν με την μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη 1,7 ιντσών, το υψηλής ποιότητας πληκτρολόγιο, με αναγραφή Ελληνικών χαρακτήρων σε κάθε πλήκτρο και το τεσσάρων κατευθύνσεων κεντρικό πλήκτρο. Όλα αυτά αυξάνουν την ευκολία στη χρήση της συσκευής και έκαναν τους ειδικούς να την βραβεύσουν με το Red Dot Design Award 2010.


Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου Gigaset A400 είναι: η βολική λειτουργία ανοικτής συνομιλίας, με ρύθμιση της έντασης ήχου σε 5 επίπεδα, ο τηλεφωνικός κατάλογος με χώρο αποθήκευσης έως 80 καταχωρήσεων, η λίστα εμφάνισης των 25 τελευταίων κλήσεων (με εμφάνιση ονόματος, αριθμού και ημερομηνίας κλήσης) και φυσικά η λειτουργία ταχείας κλήσης εννέα αριθμών.


Το Gigaset A400A είναι η έκδοση στην οποία περιλαμβάνεται ένας ψηφιακός τηλεφωνητής με δυνατότητα ηχογράφησης μηνυμάτων διάρκειας έως 25 λεπτών, τα οποία μπορούν να διαχειριστούν μέσω του ασύρματου ακουστικού, του σταθμού βάσης, αλλά και από απόσταση από κινητό τηλέφωνο ή άλλο σταθερό τηλέφωνο. Ο τηλεφωνητής έχει εγκατεστημένες φωνητικές οδηγίες χειρισμού στα ελληνικά, ενώ αν ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να εγγράψει το προσωπικό του μήνυμα.


Επίσης στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμη η έκδοση Gigaset A400A DUO, η οποία περιλαμβάνει δύο ακουστικά, για μεγαλύτερη άνεση αλλά και με δυνατότητες μικρού τηλεφωνικού κέντρου, αφού θα υποστηρίζεται η μεταφορά κλήσης από το ένα ακουστικό προς το άλλο καθώς και οι κλήσεις ενδοεπικοινωνίας και τριμερούς συνομιλίας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος χρέωσης.


Η σειρά Gigaset A400, χαρακτηρίζεται από μεγάλους χρόνους ομιλίας και αναμονής που φτάνουν τις 20 και 220 ώρες αντίστοιχα. Επίσης η τεχνολογία ECO DECT εξασφαλίζει οικονομική λειτουργία με κατανάλωση μικρότερη από 0,4 watt σε κατάσταση αναμονής. Με ενεργοποιημένη τη Λειτουργία ECO+, τα ακουστικά έχουν τη δυνατότητα να αυξομειώνουν την ισχύ του σήματος που εκπέμπουν ανάλογα με την απόσταση τους από το σταθμό βάσης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας και να μηδενίζουν την ακτινοβολία σε κατάσταση αναμονής. Ενώ εάν ενεργοποιηθεί η Λειτουργία ECO, η ισχύς του σήματος που εκπέμπεται από το σταθμό βάσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας περιορίζεται κατά 80%.


Tα Gigaset A400, Gigaset A400A και Gigaset A400A DUO θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τον Μάρτιο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης θα είναι 40€ για το Gigaset A400, 55€ για το Gigaset A400A και 70€ για την έκδοση Gigaset A400A DUO. Δείτε παρακάτω το video παρουσίασης των βασικών χαρακτηριστικών των νέων Gigaset.