H iSquare ανακοινώνει ότι στις 28 Ιανουαρίου, το iPad ξεκινά την επίσημη εμπορική πορεία του στην Ελλάδα και την Κύπρο.


ipad_hero_20100403Με το iPad ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο Internet, να διαβάσει και να γράψει email, να απολαύσει φωτογραφίες, να παρακολουθήσει ταινίες, να ακούσει μουσική, να παίξει παιχνίδια, να διαβάσει e-books και πολλά περισσότερα. Το iPad διατίθεται σε δύο εκδὀσεις με πλήρη ελληνική υποστήριξη: η πρώτη διαθέτει Wi-Fi ενώ η δεύτερη Wi-Fi και 3G, με τιμές που ξεκινούν από 529€ (με ΦΠΑ).


Το iPad είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από οποιοδήποτε laptop ή netbook, αφού διαθέτει πάχος μόνο 1,3 εκατοστά και βάρος 0,7 κιλά. Ακόμα, έχει επεξεργαστή Α4 που έχει σχεδιάσει η ίδια η Apple για ταχύτητα και απόδοση γραφικών, ενώ η μπαταρία του διαρκεί για περισσότερες από 10 ώρες χρήσης.


Η οθόνη των 9,7 ιντσών LCD-backlit υψηλής ευκρίνειας και Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch) του iPad, επιτρέπει μια πολύ φυσική διαδραστικότητα με τις εφαρμογές και το περιεχόμενο. Ο χρήστης μπορεί να γυρίσει το iPad σε όποια πλευρά θέλει και να χειριστεί τις εφαρμογές είτε σε portrait, είτε σε μορφή landscape, αφού στρέφοντας την οθόνη αλλάζει αυτόματα η απεικόνιση. Επίσης, το iPad διαθέτει ψηφιακό πληκτρολόγιο αφής σχεδόν κανονικού μεγέθους.


ipad familyΗ ακριβής ανταπόκριση της τεχνολογίας Multi-Touch κάνει την περιήγηση στο Internet μια μοναδική εμπειρία, ενώ η σύνθεση και η αποστολή email είναι πιο εύκολη και διασκεδαστική από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, λόγω και της μεγάλης οθόνης. Ο χρήστης μπορεί ακόμα να εισάγει στο iPad φωτογραφίες από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, από PC και Mac και να τις απολαύσει σε slideshow, να παρακολουθήσει ταινίες και videos από το YouTube σε υψηλή ανάλυση (HD), ή να διαβάσει ένα βιβλίο που έχει “κατεβάσει”, ενώ ακούει την αγαπημένη του μουσική.


Το iPad συνδέεται με υπολογιστή PC ή Mac μέσω iTunes, όπως ακριβώς το iPhone & το iPod touch, ώστε να μπορεί ο χρήστης να συγχρονίσει επαφές, φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, videos, εφαρμογές και πολύ περισσότερα. Μέσω του App Store, o χρήστης μπορεί να βρει πάνω από 400.000 εφαρμογές για το iPad ενώ στο iTunes Store θα βρει πάνω από 1 εκατομμύριο τραγούδια & videos.


Το iPad θα αρχίσει να διατίθεται από τις 28 Ιανουαρίου σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.


Το Πλαίσιο υποδέχεται το iPad
iPad_banner_160_x_300_ie02Το πολυαναμενόμενο iPad της Apple, που ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, βρίσκεται στο Πλαίσιο στις 28/1. Παράλληλα, θα ξεκινήσει ειδική καμπάνια με ειδικά banners και promo page στο plaisio.gr, μεγάλη καμπάνια στο Internet, καθώς και με αφιέρωμα στους καταλόγους Πλαίσιο. Παράλληλα, σε επιλεγμένα καταστήματα θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα σημεία για την προβολή του iPad, ενώ οι βιτρίνες και το εσωτερικό τους θα έχουν διακοσμηθεί ανάλογα.