Oλοκληρώθηκε η εκδήλωση Microsoft-Natech για την παροχή λύσεων μηχανογράφησης σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.


natechΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στα γραφεία της Microsoft Hellas και την τίμησαν με την παρουσία τους, στελέχη συνεταιριστικών τραπεζών από όλη την Ελλάδα.


Η Natech Α.Ε. ανακοίνωσε την ένταξη της στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της Microsoft σε επίπεδο Microsoft ISV Silver Partner καθώς και την επέκταση της συνεργασίας της με την Microsoft Hellas στον τομέα της παραγωγής λύσεων μηχανογράφησης χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.


Η Microsoft Hellas αναφέρθηκε στην νεα «στρατηγική συνεργασία» της Microsoft με την Natech Α.Ε. που αφού η τελευταία αφού η τελευταία κατέχει ηγετική θέση στην παροχή πληροφοριακών τραπεζικών συστημάτων στον χώρο των συνεταιριστικών τραπεζών. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία και τους πελάτες της αφού πλέον παρέχονται λύσεις μέσα από μια ενοποιημένα πλατφόρμα λογισμικού με σημαντικά τεχνικά και οικονομικά οφέλη.


Επιπλέον οι λύσεις της Natech στον τραπεζικό τομέα ενισχύονται σημαντικά, τόσο σε ασφάλεια όσο και σε λειτουργικότητα, αφού σε συνεργασία με την Microsoft Hellas ενισχύεται σημαντικά το Core System for Banks (CSB) της εταιρείας που λειτουργεί σήμερα ολοκληρωμένα στο 50% των συνεταιριστικών τραπεζών στην Ελλάδα καθώς και σε πλήθος άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.