H LG Electronics, προχώρησε σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων μόδας και ομορφιάς notosgalleries.


Notos Store LG Display (1)Η συνεργασία αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης digital signage LG SuperSign, στο νέο πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης.


Ο Όμιλος Notos Com διαθέτει 6 σύγχρονα πολυκαταστήματα shops-in-a-shop notosgalleries, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπου φιλοξενούνται οι μεγαλύτερες και γνωστότερες μάρκες προϊόντων ομορφιάς και μόδας. Το νεότευκτο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην ιστορική Στοά Χιρς στο κέντρο της πόλης, και εκτείνεται σε 5 ορόφους, όπου οι καταναλωτές θα βρουν μεγάλη ποικιλία ειδών, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία shopping.


Το πολυκατάστημα notosgalleries Θεσσαλονίκης, επέλεξε το σύστημα ψηφιακής σήμανσηs (Digital Signage) LG SuperSign, για τις ανάγκες επικοινωνίας και προβολής του καταστήματος στους επισκέπτες. Ειδικότερα, στους χώρους του κτιρίου τοποθετήθηκαν οι οθόνες LG M3203CCBA, M4213CCBA και M4715CCBA, σε συνδυασμό με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και το εξειδικευμένο λογισμικό LG NC1000, που καθιστά εύκολη και γρήγορη τη δημιουργία, αποστολή και προβολή ενημερωτικού και διαφημιστικού ψηφιακού περιεχομένου. Επιπλέον, το LG SuperSign αποτελεί ιδανική λύση για πολυκαταστήματα και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς συνδυάζει σε ένα ευέλικτο «πακέτο» το χαμηλό κόστος, την απλή εφαρμογή και την υψηλή αποδοτικότητα.


Notos GalleriesΤέλος, η LG Electronics καλύπτει το σύστημα SuperSign με εγγύηση 24ωρης καλής λειτουργίας, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την αξιοπιστία, την υψηλή ποιότητα και απόδοση των προϊόντων της στον κλάδο των επιχειρηματικών λύσεων.