Νέα μείωση τιμών για τον τερματισμό φωνητικών κλήσεων προς το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Wind Ελλάς.


windΣε μείωση του τέλους τερματισμού των φωνητικών κλήσεων από όλα τα διεθνή & εθνικά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, προχωρά η Wind Ελλάς.


Πιο συγκεκριμένα, από την 1/1/2011, θα μειωθεί το τέλος τερματισμού κλήσεων από όλα τα διεθνή & εθνικά δίκτυα προς κινητά Wind, αλλά και προς σταθερά Wind.


Αναλυτικά, το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς κινητά Wind θα μειωθεί κατά 20,7% από τα 6,24 Ευρωλεπτά ανά λεπτό στα 4,95 Ευρωλεπτά ανά λεπτό (0,0495 Ευρώ/λεπτό) χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.


Αντίστοιχα, το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς σταθερά Wind θα μειωθεί κατά 13,3% από τα 0,772 Ευρωλεπτά ανά λεπτό στα 0,669 Ευρωλεπτά ανά λεπτό (0,00669 Ευρώ/λεπτό) χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.


Σημειώνεται ότι από το 2006 η WIND έχει προβεί -είτε λόγω ρυθμιστικής υποχρέωσης, είτε οικειοθελώς- σε μειώσεις τελών τερματισμού οι οποίες υπερβαίνουν συνολικά το 50%, συμβάλλοντας στην οικονομικότερη επικοινωνία των Ελλήνων καταναλωτών.