Η Atos Origin και η Oracle προσφέρουν λύσεις Enterprise Performance Management (EPM) σε οργανισμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.


atos_originΗ συνεργασία αυτή έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, υπογραμμίζοντας τις θετικές συνέργιες μεταξύ των δύο εταιρειών αφότου η Atos Origin ανακοίνωσε την Oracle ως Global Alliance Partner στις αρχές Μαρτίου του 2010.


Η νέα συνεργασία θα παρέχει στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες από ολόκληρη τη γκάμα της Oracle σε συνδυασμό με την εμπειρία της Atos Origin σε θέματα ενοποίησης, παροχής συμβουλών και υπηρεσιών.


Στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια η Oracle και η Atos ξεκινούν τη συνεργασία τους δίνοντας έμφαση σε οικονομικά εργαλεία και υπηρεσίες για τη βελτίωση της διαδικασίας λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και της ανάλυσης οικονομικών δεδομένων για μεγάλες επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται βελτιωμένα εργαλεία ανάλυσης οικονομικών δεδομένων για οργανισμούς. Επίσης, περιλαμβάνονται υπηρεσίες HFM (Hyperion Financial Management), σχεδιασμού και επιχειρηματικής ευφυΐας.


Οι λύσεις λογισμικού Hyperion της Atos συμπληρώνουν ιδανικά τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις ERP, επιτρέποντας στην Atos Origin να βοηθά τους πελάτες στη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων σχετικά με τις καλύτερες λύσεις αναφοράς και ανάλυσης. Αυτό αποτελεί κρίσιμο βήμα στη δόμηση μιας αρχιτεκτονικής συστήματος που να μπορεί να υποστηρίζει τόσο καθολικές, όσο και τοπικές υποδομές με δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλών επιχειρηματικών γραμμών, στις οποίες οι ανάγκες των χρηστών διαφέρουν ουσιαστικά. Η Atos Origin διαθέτει τεράστια εμπειρία στην υλοποίηση εφαρμογών Hyperion, σχεδιασμού και επιχειρηματικής ευφυΐας σε διάφορους τομείς, όπως είναι οι τηλεπικοινωνίες, το λιανεμπόριο, το χονδρεμπόριο, οι κατασκευές και οι οικονομικές υπηρεσίες.