Νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας για μία ενιαία υπηρεσία σταθερού και κινητού από την Wind.


WIND ONE LOGOΜία νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας βασισμένα στο ενοποιημένο δίκτυο επικοινωνιών κινητής, σταθερής & Internet, παρουσιάζει η Wind Ελλάς. Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Ανώτερος Διευθυντής Marketing Σταθερής Τηλεφωνίας & Εμπορικού Τμήματος Εταιρικών Πελατών της WIND Ελλάς, ανέφερε σχετικά: «Χάρη στην ενοποίηση των δικτυακών υποδομών μας και των συστημάτων πληροφορικής, σας παρουσιάζουμε το WIND One, μία νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας, τα πρώτα προϊόντα πραγματικής σύγκλισης Σταθερής, Κινητής Τηλεφωνίας και Broadband στην ελληνική αγορά».


Το WIND One είναι μία εντελώς νέα Οικογένεια Υπηρεσιών Επικοινωνίας η οποία προσφέρει επικοινωνία χωρίς περιορισμούς: Τηλεφωνία & Βroadband Internet από το κινητό και το σταθερό. Το WIND One αφορά σε ένα σταθερό και ένα κινητό νούμερο και προσφέρει:
– Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και από το σταθερό και από το κινητό
– Διαθέσιμα λεπτά προς όλα τα κινητά, για να καταναλωθούν και από το σταθερό και από το κινητό
– Broadband σύνδεση στο Internet τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό
– Απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του σταθερού


WALLPAPER ONEΤο WIND One διατίθεται μέσα από 4 πακέτα επικοινωνίας, τα WIND One S, M, L & XL, καθένα από τα οποία καλύπτει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με τον τρόπο ζωής του καταναλωτή.


Τα προϊοντικά χαρακτηριστικά του WIND One σχεδιάστηκαν με βάση τις δυνατότητες που προσφέρει η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων της Wind. Το Ενιαίο Σύστημα Πληροφορικής δίνει ολοένα και περισσότερες δυνατότητες πώλησης στα Καταστήματά της, δημιουργεί ενοποιημένους μηχανισμούς διατήρησης πελατών, επεκτείνει την τεχνογνωσία της Κινητής στη Σταθερή Τηλεφωνία, ομογενοποιεί την Εξυπηρέτηση Πελατών Κινητής & Σταθερής και παρέχει στους πελάτες της WIND το μοναδικό πλεονέκτημα του Ενιαίου Λογαριασμού.


«Σήμερα η WIND είναι ο μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα με ένα δίκτυο για κινητή, σταθερή & Internet. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα καθόρισε και τη στρατηγική μας για τη δημιουργία μίας νέας αγοράς υπηρεσιών σύγκλισης», δήλωσε ο κ. Τζωρτζακάκης στη διάρκεια της παρουσίασης του WIND One.


Σύμφωνα με τον Αντώνη Τζωρτζακάκη, «Δύο είναι οι βασικές τάσεις στις τηλεπικοινωνίες στο εξωτερικό, όσον αφορά στη σύγκλιση: ένας πάροχος κινητής να απορροφά τις δραστηριότητες σταθερής και να τις χρησιμοποιεί για να αυξήσει την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, και από την άλλη, ένας πάροχος να συνδυάζει τις δύο δραστηριότητες και να δημιουργεί νέες προτάσεις κινητής, σταθερής και Internet, με σκοπό να αυξήσει συνολικά την αξία που προσφέρεται στο συνδρομητή. Ως Wind επιλέξαμε να ακολουθήσουμε τη δεύτερη στρατηγική και μέσα από αυτή δημιουργήσαμε το WIND One».


Το WIND One είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα WIND, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία για τη νέα υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 13800 από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό ή να επισκεφθούν το www.wind.com.gr.