Ένα Video MP3 player με ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου, διάρκεια ζωής μπαταρίας μέχρι 50 ώρες και πάχος 7,2 χιλιοστά με σχεδίαση από αλουμίνιο.


Walkman S750_11Η τελευταία προσθήκη στην θρυλική οικογένεια WALKMAN® θα μαγνητίσει τα βλέμματα με τη λεπτή σχεδίασή του σε πολυτελές αλουμίνιο. Το πάχος του φτάνει τα μόλις 7,2 χιλιοστά εξασφαλίζοντας άνετη χρήση και φορητότητα. Το WALKMAN® S750 Video MP3 player κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα. Η πολυτελής μεταλλική όψη του S750 συνδυάζεται με τον πλούσιο ήχο της Sony. Συνδέστε τα υψηλής ποιότητας ακουστικά ΕΧ, τύπου ‘vertical in-ear’ και απολαύστε την εκπληκτική εμπειρία του ήχου WALKMAN® με το ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου (Digital Noise Cancelling) να αποκόπτει περίπου το 98% από τον ήχο του περιβάλλοντος χώρου. Ένας παρεχόμενος αντάπτορας επιτρέπει σε όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς να απολαμβάνουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο αεροπλάνο με το ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου του WALKMAN®.


Εκτός από το ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου και τα ακουστικά ΕΧ, το S750 διαθέτει και άλλες τεχνολογίες Clear Audio της Sony για να απολαμβάνετε την μουσική σας συλλογή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι τεχνολογίες Clear Bass και Clear Stereo συμπληρώνονται από την τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), η οποία αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες που χάθηκαν με τη συμπίεση των μουσικών αρχείων.


Με το παρεχόμενο λογισμικό Content Transfer μπορείτε πολύ απλά με ‘drag-and-drop’ να μεταφέρετε στο WALKMAN® αρχεία από τον Windows® Explorer ή την βιβλιοθήκη σας iTunes (δεν υποστηρίζεται μεταφορά αρχείων DRM). Με τα Windows® 7 μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο DivX® και AVCHD που έχετε αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο σε φορμά που μπορεί να αναπαράγει το WALKMAN® S750.


Η φωτεινή, ευκρινής οθόνη LCD των 5,1 εκατοστών προσφέρει άνετη αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και εξωφύλλων μουσικών άλμπουμ, με ευρεία γωνία θέασης. Για πρώτη φορά σε WALKMAN®, η τεχνολογία TruBlack μειώνει τις ανακλάσεις στην οθόνη, ενισχύοντας το λόγο αντίθεσης τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.


Walkman S750_2Δώστε μια προσωπική νότα στο δικό σας WALKMAN® επιλέγοντας την αγαπημένη σας φωτογραφία σαν wallpaper για την αρχική οθόνη του μενού. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα από τα προεγκατεστημένα wallpaper που ταιριάζει στο γούστο σας. Η μοναδική τεχνολογία SensMe™ της Sony αναλύει τη μουσική σας βιβλιοθήκη και δημιουργεί αυτόματα 10 θεματικά μουσικά κανάλια. Το WALKMAN® S750 προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές ψυχαγωγίας. Η λειτουργία Lyrics Sync προβάλλει τους στίχους του αγαπημένου σας τραγουδιού στην οθόνη. Σε λειτουργία Karaoke, το S750 χαμηλώνει την ηχητική στάθμη της φωνής του καλλιτέχνη για να ακουστεί καθαρά η δική σας φωνή με τη συνοδεία των οργάνων. Και αν ζορίζεστε για να βγάλετε εκείνες τις πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές νότες, μπορείτε να ρυθμίσετε σε ποιο μουσικό κλειδί θα αναπαραχθεί το κομμάτι για να ταιριάζει στη φωνή σας, χωρίς να αλλοιωθεί η ταχύτητα Walkman S750_17αναπαραγωγής. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε το WALKMAN® με οποιαδήποτε τηλεόραση με ένα A/V καλώδιο εξόδου (δεν παρέχεται) και να καλέσετε τους φίλους σας για ένα διασκεδαστικό karaoke πάρτι.


To WALKMAN® S750 επιτρέπει στους πολυάσχολους σπουδαστές ξένων γλωσσών να κατανοήσουν πιο εύκολα και γρήγορα, δύσκολες εκφράσεις. Η λειτουργία Language Learning επαναλαμβάνει συνεχώς, την πρόταση που θα επιλέξετε με μειωμένη ταχύτητα αναπαραγωγής, χωρίς να αλλάξει τον τόνο της φωνής ή να χάσει την ευκρίνειά της.


Συνδέστε το WALKMAN® S750 στην συσκευή της τηλεόρασης μέσω του καλωδίου εξόδου Α/V και απολαύστε τα βίντεό σας στην μεγάλη οθόνη με καθαρή εικόνα και ανάλυση 720 x 480. Η μπαταρία με την μεγάλη διάρκεια ζωής σας επιτρέπει να απολαύσετε μέχρι και 50 ώρες αναπαραγωγή μουσικής (10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο) με μια φόρτιση.


Η νέα σειρά WALKMAN® S750 Video MP3 Player της Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2010.