Η Sagemcom παρουσιάζει την άφιξη τριών νέων μηχανημάτων φαξ της Philips: το Laserfax 5120, 5125 και 5135.


philips laserfaxΠολυτάλαντα και πολύ εύκολα στη χρήση, είναι εξοπλισμένα με ένα νέο σύστημα που προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζονται για να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.


Τα νέα μοντέλα έχουν αρκετή Flash μνήμη που επαρκεί για 200 σελίδες, για να διασφαλίσει τη λήψη όλων των φαξ σας και μια μεγάλη κασέτα χαρτιου 250 σελίδων για να περιορίσει τα σφάλματα της έλλειψης χαρτιού. Απλά στη χρήση, περιλαμβάνουν ένα βελτιστοποιημένο ευρετήριο (250 εγγραφών) και ένα πλήρες αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για να διευκολύνουν την αναζήτηση των επαφών σας. Τα πολυλειτουργικα νέα Philips Laserfax μπορούν να σαρώσουν ένα έγγραφο απαντώντας ταυτόχρονα σε μια κλήση, ή να στείλουν ένα φαξ κατά τη λήψη ενός εγγράφου.


Τα μηχανήματα περιέχουν διάφορες λειτουργίες με σκοπό να μειώσουν το κόστος χρήσης: πλήκτρο λειτουργίας Eco, λειτουργία μειωμένης κατανάλωσης τόνερ που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε μέχρι και 60% περισσότερο, λειτουργία μειωμένης ενεργειακής κατανάλωσης για προγραμματισμένη κατάσταση αναμονής και εκτύπωση μορφής μωσαϊκού, που μπορεί να εκτυπώσει μέχρι και τέσσερις σελίδες σε μία.


Εκτός από τις λειτουργίες φαξ και εκτύπωσης,τα νέα μοντέλα Philips Laserfax 5125 και 5135 περιλαμβάνουν ακουστικό τηλεφώνου με πολλαπλές επιλογές: επιλογή ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικούς ήχους κλήσης με τη δυνατότητα να ρυθμίσετε συγκεκριμένους ήχους για κάποιες επαφές, επανάκληση των τελευταίων 50 αριθμών, σύνδεση χωρίς να σηκώσετε το ακουστικό και αναγνώριση κλήσης.


Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, το Philips Laserfax 5135 μπορεί να συνδεθεί απ’ευθείας με υπολογιστή μέσω θύρας USB 2.0 για να εκτυπώσετε κάθε είδους έγγραφο με ταχύτητα 24 ppm.


Τα νέα Philips Laserfax ενσωματώνουν ένα «έξυπνο ρολόι» που προσαρμόζει τις καλοκαιρινές και χειμερινές αλλαγές της ώρας, έχοντας επιπλέον την επιλογή ανάμεσα σε πέντε προκαθορισμένες φόρμες φαξ καθώς και την επιλογή εκτύπωσης του ημερολογίου σε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια μορφή.