Η Toshiba παρουσίασε το νέο HD multimedia storage drive, το οποίο αποθηκεύει έως και 2 Terrabytes πολυμέσων.


STOR.E_TV__06Παράλληλα, χρησιμεύει ως κόμβος Μέσων στο σαλόνι, ο οποίος επιτρέπει τη μεταφορά περιεχομένου σε συνδεδεμένες συσκευές με ανάλυση με 1920x1080p (Full HD) και μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα, χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Χάρη σε μια ευρεία γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας, το STOR.E TV+ συνδέεται εύκολα στο δίκτυο του σπιτιού σας. Υποστηρίζει μια τεράστια επιλογή από τα τελευταία media formats και μπορεί να διαχειριστεί σχεδόν όλα τα αρχεία πολυμέσων. Το STOR.E TV+ θα είναι διαθέσιμο το τρίτο τρίμηνο του 2010 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


Το STOR.E TV+ επιτρέπει τη μεταφορά περιεχομένου από camcorders όπως οι CAMILEO SX900 και εξωτερικά hard disk drives, τα οποία μπορούν να συνδεδούν με USB στο STOR.E TV+, και απευθείας στην TV. Ο χρήστης απλά εντοπίζει το αρχείο και το προβάλλει στην TV. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν εύκολα videos και photos αποθηκευμένα σε camcorder ή σε hard disk drive στην TV σε Full HD ποιότητα ή να το αποθηκεύσουν στο ενσωματωμένο hard disk drive του STOR.E TV+ για να δημιουργήσουν μια κεντρική βιβλιοθήκη πολυμέσων.


Το νέο multimedia hard disk drive έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μια μακριά λίστα τύπων αρχείων που περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή, όπως mp3, Dolby Digital ή AAC για audio, wmv, avi και mpg για video και jpg, bmp, tiff, gifs για εικόνες.


Σύνδεση σε home network
Το STOR.E TV+ περιλαμβάνει μια σειρά διασυνδέσων όπως USB, Composite Video, Ethernet και επιπλεόν HDMI® ώστε videos υψηλής ανάλυσης να μπορούν να μεταφερθούν ασυμπίεστα στα 1080p σε TV screen με HDMI® input. Επίσης είναι ικανό να λειτουργήσει και μέσω WLAN. Η Toshiba θα λανσάρει επίσης μία έκδοση του STOR.E TV+ που θα διαθέτει WLAN USB dongle το οποίο θα συνδέεται σε μια από τις δύο USB συνδέσεις και επιτρέπει εύκολη μετατροπή του STOR.E TV+ σε wireless home network. Το STOR.E TV+, συνδεδεμένο σε ένα network, μπορεί επίσης να μεταφέρει περιεχόμενα από ένα συνδεδεμένο laptop στην TV. Επιπλεόν το STOR.E TV+ διαθέτει card reader που είναι συμβατό με SDHC memory cards.