Τα Calling Tunes της Cosmote, η δημοφιλής μουσική υπηρεσία με περισσότερους από 1.000.000 συνδρομητές, δίνουν ρυθμό στο καλοκαίρι.


COSMOTEΜε ανανεωμένη διάθεση και μέσα από τo ενημερωμένο site http://callingtunes.cosmote.gr, τα Calling Tunes βλέπουν τον κόσμο γεμάτο Μουσική. Mε τα Calling Tunes, οι πελάτες της Cosmote μπορούν να προσωποποιήσουν τον ήχο που ακούν όσοι τους καλούν.


Επιπλέον, οι συνδρομητές Calling Tunes της COSMOTE, μπορούν τώρα να επιλέξουν από τη μεγάλη ποικιλία ελληνικών και ξένων μουσικών επιτυχιών που τους εξασφαλίζει η εταιρεία, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, το Calling Τune που τους αρέσει και να το στείλουν ως δώρο στους φίλους τους με ένα απλό SMS στο 14014.


Η διαδικασία αγοράς ενός Calling Tune είναι πολύ απλή, είτε καλώντας στο 14014, είτε στέλνοντας SMS με την εντολή ΑΓΟΡΑ στο 14014 και τον SMS κωδικό που αντιστοιχεί στο μουσικό κομμάτι της αρεσκείας σας. Επιπλέον, η αποστολή δώρου σε συνδρομητές COSMOTE γίνεται στέλνοντας την εντολή ΔΩΡΟ, τον SMS κωδικό του κομματιού και τον αριθμό του παραλήπτη στο 14014.


Με νέο ανανεωμένο site, οικονομικές χρεώσεις και πολλές μουσικές επιλογές, τα Calling Tunes συνοδεύουν αυτό το καλοκαίρι κάθε διάθεση και δροσίζουν κάθε στιγμή των συνδρομητών της COSMOTE.