H Logitech παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα σε Headset, ποντίκι και πληκτρολόγιο, της σειράς G, για άνετο και διαρκές gaming.


G930_CTG2Το Logitech Wireless Gaming Headset G930 προσφέρει ήχο 7.1 Dolby Surround, το Logitech Wireless Gaming Mouse G700 έρχεται με 13 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ενώ το Logitech Gaming Keyboard G510 διαθέτει την ειδική LCD οθόνη GamePanel της Logitech


Τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για κορυφαία απόδοση, απελευθερώνοντας τον gamer από τεχνικούς περιορισμούς, άρα επιτρέποντάς του να αφιερωθεί όσο θέλει στο παιχνίδι.


Logitech Wireless Gaming Headset G930: Αίσθηση ελευθερίας
Το Wireless Gaming Headset G930 με λειτουργία πολυκάναλου ήχου 7.1 Dolby® surround προσφέρει στον φανατικό gamer μια μεγάλης ακρίβειας τρισδιάστατη αίσθηση του χώρου επιτρέποντάς του π.χ. να αντιληφθεί και την παραμικρή κίνηση του εχθρού πριν καν τον δει στην οθόνη. Η ασύρματη σύνδεση του headset έχει σχεδιαστεί ειδικά για gaming, με αμφίδρομη μετάδοση ασυμπίεστου ψηφιακού ήχου σε υψηλή ταχύτητα, χωρίς τα γνωστά προβλήματα καθυστέρησης και παρεμβολών που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή μας.


Το G930 είναι επίσης «φορτωμένο» με 3 προγραμματιζόμενα πλήκτρα G για άμεσο έλεγχο στην ένταση, στην παραμόρφωση της φωνής αλλά και των προγραμμάτων chat που χρησιμοποιούμε. Για την άνεσή μας στο πολύωρο παιχνίδι φροντίζει μια γέφυρα στήριξης με αφρώδη επικάλυψη (η οποία είναι ελαστική και προσαρμόζεται στο σχήμα του κεφαλιού), ενώ τα επενδυμένα ακουστικά απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους χωρίς να πιέζουν τον λοβό του αυτιού.


Το μικρόφωνο του G930 είναι τύπου ακύρωσης θορύβου, πετυχαίνοντας να μεταδώσει την φωνή μας δυνατά και καθαρά για καλύτερο συντονισμό online με τους άλλους παίκτες. Και βέβαια αν πετύχουμε να εξαντλήσουμε την ενσωματωμένη μπαταρία μετά από 10 ώρες συνεχούς χρήσης, η βάση φόρτισης αναλαμβάνει να «γεμίσει» το headset ενώ εμείς συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε.


Ποντίκι Logitech Wireless Gaming G700: Απόλυτος έλεγχος
G700_CTGΒελτιστοποιημένο για παιχνίδια MMO, αλλά προσφέροντας ταυτόχρονα και την ακρίβεια που χρειάζεται σε ένα παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου, το G700 πετυχαίνει να συνδυάσει τον απόλυτο έλεγχο, την άνεση και την διασκέδαση όταν παίζουμε. Οι απαιτητικοί θα βρουν 13 κουμπιά, όλα προγραμματιζόμενα μόνο με ένα κλικ είτε για απλές λειτουργίες είτε για πολύπλοκες μακροεντολές, ενώ η θέση τους πάνω στο κέλυφος είναι μελετημένη, ώστε να είναι άνετο το πάτημά τους και να μην εμποδίζουν το παιχνίδι όταν δεν τα χρειαζόμαστε. Η ασύρματη επικοινωνία υψηλής ταχύτητας (1000 αναφορές θέσης το δευτερόλεπτο), εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση χωρίς καθυστέρηση, ενώ το ποντίκι παραμένει ελεύθερο στο χέρι χωρίς καλώδια.


Η πολύωρη χρήση δεν θα μας κουράσει, καθώς το G700 έχει ανατομικό σχήμα ώστε να ταιριάζει στο χέρι. Ακόμη κι όταν τελειώσει η ενσωματωμένη μπαταρία το G700 δεν σταματά. Απλά το συνδέουμε με το ειδικό καλώδιο για άμεση φόρτιση αλλά και επικοινωνία με τον υπολογιστή, οπότε μπορούμε να συνεχίζουμε να παίζουμε: μια έξυπνη λύση αν π.χ. βρισκόμαστε σε ένα LAN party.


Πληκτρολόγιο Logitech Gaming G510: Το έξυπνο εργαλείο
G510_FOB_EU_RedΟ gamer θα βρεί στο G510 όλα τα «εργαλεία» που χρειάζεται για να πετύχει το απόλυτο σκορ: 18 προγραμματιζόμενα πλήκτρα G με 3 επιλογές το καθένα, προσφέρουν συνολικά 54 μακροεντολές σε κάθε παιχνίδι. Φυσικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε προφίλ μακροεντολών για κάθε παιχνίδι, ή να προγραμματίσουμε επιτόπου μια μακροεντολή για άμεση παραμετροποίηση.


Το πληκτρολόγιο διαθέτει επίσης την ειδική LCD οθόνη GamePanel της Logitech προβάλλοντας στατιστικά σε πραγματικό χρόνο για κάθε παιχνίδι, όπως και πληροφορίες για την απόδοση του υπολογιστή. Ο οπίσθιος φωτισμός των πλήκτρων είναι ρυθμιζόμενος και έγχρωμος οπότε όλα τα πλήκτρα είναι ευδιάκριτα μέρα ή νύχτα. Τέλος, το πληκτρολόγιο διαθέτει θύρες ήχου των 3,5mm, οπότε μπορούμε να συνδέσουμε επάνω του και ένα αναλογικό headset, το οποίο όμως μας προσφέρει καθαρό ψηφιακό ήχο καθώς συνδέεται μέσω του καλωδίου USB του πληκτρολογίου.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Τα νέα προιόντα της σειράς G είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.logitech.com/g-series, ενώ πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και από τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής. Όσο για τις προτεινόμενες τιμές λιανικής αυτές είναι:
Για το Logitech® Wireless Gaming Headset G930 τα €179.
Για το Logitech® Wireless Gaming Mouse G700 τα €99,99.
Και για το Logitech® Gaming Keyboard G510 τα €99,99.