Η Info-Quest, αναβαθμίζοντας τη σειρά Quest XPand, προσφέρει πρώτη στην ελληνική αγορά προ-εγκατεστημένη την νέα σουίτα εφαρμογών γραφείου.


logo_QUESTXPANDΕιδικότερα, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές Quest XPand με Windows 7, συνοδεύονται από προεγκατεστημένες εκδόσεις περιορισμένης λειτουργικότητας του Word και του Excel, οι οποίες περιλαμβάνουν και διαφημίσεις, χωρίς τα γνωστά προγράμματα PowerPoint, Outlook και Publisher. Για να απολαύσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του νέου Microsoft Office 2010, οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν ένα DVD ή μια κάρτα αριθμού-κλειδιού προϊόντος (Product Key Card), για να ενεργοποιήσουν μία από τις ακόλουθες οικογένειες προϊόντων του Office 2010 που είναι προεγκατεστημένες στα Quest XPand: Office 2010 Home and Student ή Office 2010 Home and Business ή Office Professional 2010.


Έχοντας πιστοποιηθεί για τα Windows 7 πριν από κάθε άλλο υπολογιστή στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και διαρκώς εξελισσόμενοι, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές Quest XPand έχουν σχεδιαστεί για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις και διατίθενται από το www.you.gr, τα U Shops και άλλα επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας σε όλη την Ελλάδα.