Η Logitech παρουσιάζει την νέα σειρά High Definition webcams μαζί με το νέο, ειδικό λογισμικό Logitech Vid HD.


C510

C510

H Logitech παρουσίασε μια πλήρη γκάμα από webcams υψηλής ανάλυσης (HD, High Definition). Τις webcams συμπληρώνει το Logitech® Vid™ HD, το καλύτερο λογισμικό για δωρεάν και εύκολη βιντεοεπικοινωνία σε υψηλή ανάλυση.


Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, η Logitech® HD Pro Webcam C910 προσφέρει βίντεοεπικοινωνία σε ανάλυση 720p, καταγραφή βίντεο σε Full HD 1080p, διαθέτει τεχνολογία Logitech Fluid Crystal™, ενώ με ένα κλικ μπορεί να ανεβάσει βίντεο υψηλής ανάλυσης στο Facebook™ και το YouTube™. Με αυτές τις εντυπωσιακές προδιαγραφές, η υψηλή ανάλυση σε κάθε δραστηριότητά μας μέσω βίντεο γίνεται πραγματικότητα και πάντα με μεγάλη ευκολία.


Όλα τα νέα μοντέλα HD της Logitech έχουν την τεχνολογία Logitech Fluid Crystal, διασφαλίζοντας πως το βίντεο που τραβάμε ή η βιντεοεπικοινωνία θα γίνεται με εικόνες κρυστάλλινης καθαρότητας χωρίς διακοπές και με πλούσιο ρεαλιστικό χρώμα.


Pro910

Pro910

Το νέο στάνταρτ ποιότητας είναι πλέον η κορυφαία Logitech HD Pro Webcam C910, καθώς προσφέρει όχι μόνο βιντεοσκόπηση σε υψηλή ανάλυση 1080p και βιντεοκλήσεις σε 720p, αλλά διαθέτει και διπλά μικρόφωνα (σε κάθε πλευρά του φακού) για εξίσου κορυφαίο στερεοφωνικό ήχο. Παρά τις προδιαγραφές της, η HD Pro Webcam C910 είναι ιδιαίτερα κομψή, με ελάχιστο πάχος (μόλις 25 χιλιοστά), οπότε άνετα μπορεί να πλαισιώσει με τη μινιμαλιστική αισθητική της κάθε υπολογιστή, επιτραπέζιο, ή φορητό.


Logitech HD Webcam C510
Για όσους προτιμούν την webcam τους να μπορεί να τους …ακολουθεί, η φορητή Logitech HD Webcam C510 είναι η καλύτερη λύση. Με την έξυπνη σχεδίασή της που διπλώνει, είναι εύκολη στην μετακίνηση και επιτρέπει την κορυφαίας ποιότητας βιντεοεπικοινωνία όπου κι αν βρισκόμαστε. Ακόμη μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες οπότε είναι πανεύκολο να αλλάξουμε γωνία λήψης, για να δείξουμε στην βιντεοεπικοινωνία το χώρο, ή και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο.


Η Logitech παρουσίασε επίσης δύο μοντέλα υψηλής ανάλυσης σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή για όλους: τη Logitech® HD Webcam C310 και τη Logitech® HD Webcam C270.


Logitech Vid HD
Το λογισμικό Logitech Vid HD ολοκληρώνει ιδανικά την εμπειρία της βίντεοεπικοινωνίας σε υψηλή ανάλυση. Άλλωστε δεν θα είχε και μεγάλο νόημα να διαθέτουμε μια webcam υψηλής ανάλυσης και να κάνουμε μια αντίστοιχης ποιότητας βιντεοεπικοινωνία, αν δεν έχουμε το κατάλληλο λογισμικό που να μπορεί να χειριστεί αμφίδρομα σήματα βίντεο τέτοιας ανάλυσης.


Το Vid HD συνεχίζει την παράδοση του λογισμικού Vid και προσφέρει άμεση, δωρεάν και εύκολη βίντεοεπικοινωνία, αλλά αυτή τη φορά σε υψηλή ανάλυση. Το λογισμικό προσφέρεται δωρεάν με όλες τις νέες webcams της Logitech ενώ είναι διαθέσιμο δωρεάν για κατέβασμα από την ιστοσελίδα www.logitech.com/vid.


Για όσους χρήστες έχουν ήδη το Logitech Vid™, μπορούν να το αναβαθμίσουν στο Vid HD και να το αξιοποιήσουν με οποιαδήποτε webcam υψηλής ανάλυσης. Σήμερα, η κοινωνική δικτύωση μέσω Διαδικτύου έχει γίνει ένα βασικό στοιχείο της καθημερινής δραστηριότητας για εκατομμύρια ανθρώπους. Σε αυτή την μορφή επικοινωνίας το βίντεο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι και επιτρέπει σε όλους να μοιραστούν μια προσωπική εμπειρία με φίλους και γνωστούς. Η νέα σειρά webcams υψηλής ανάλυσης της Logitech επιτρέπει με ένα κλικ την καταγραφή και το ανέβασμα βίντεο υψηλής ανάλυσης στο Facebook ή το YouTube. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, οι webcams διαθέτουν το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας και βίντεο Magix™, που επιτρέπει να βελτιώσουμε το οπτικό υλικό πριν το ανεβάσουμε online. Επίσης, το λογισμικό προβολής εικόνων και βίντεο, μας δίνει μια απλή και εύχρηστη λύση αποθήκευσης και επισκόπησης της ψηφιακής μας εικόνας.


Φωτογραφίζοντας με τις νέες HD webcams
Είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις μια φωτογραφία με τις νέες κάμερες υψηλής ανάλυσης της Logitech και να επισυνάψεις την φωτογραφία π.χ. σε ένα e-mail. Το μοντέλο C910 προσφέρει την εντυπωσιακή ανάλυση των 10 megapixel, η C510 έχει αντίστοιχα 8 megapixel, η C310 είναι στα 5 megapixel και η C270 3 megapixel. Το αποτέλεσμα είναι κρυστάλλινης καθαρότητας φωτογραφίες, όποιο μοντέλο κι αν επιλέξουμε. (Η υψηλότερη ποιότητα φωτογραφίας προκύπτει μετά από βελτίωση μέσω λογισμικού).


Συμβατότητα
Όλες οι νέες webcams υψηλής ανάλυσης της Logitech είναι πιστοποιημένες για χρήση μέσω Skype®, αλλά και βελτιστοποιημένες για το Windows Live™Messenger. Φυσικά συνεργάζονται με όλα τα γνωστά προγράμματα βιντεοεπικοινωνίας, όπως το Skype, το Yahoo!® Messenger, το Windows Live™ Messenger και το Gmail™ Voice and Video Chat.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Η Logitech HD Pro Webcam C910 αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία από τον Αύγουστο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99. Η Logitech HD Webcam C510 θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τον Ιούνιο και σε Ευρώπη και Ασία από τον Αύγουστο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99. Η Logitech HD Webcam C310 (προτεινόμενη λιανική τιμή €39,99) και η Logitech HD Webcam C270 (αντίστοιχα €29,99) αναμένεται να είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ από τον Ιούνιο, στην Ευρώπη τον Ιούλιο και τέλος στην Ασία από τον Αύγουστο.