Η APC by Schneider Electric ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τον Κώδικα Δεοντολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Data Centers.


ecostruxureΟ Κώδικας Δεοντολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Data Centers δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη κατανάλωση ενέργειας στα data centers και στην επακόλουθη ανάγκη για μείωση του σχετικού περιβαλλοντικού και οικονομικού αντίκτυπου. Προωθείται από την Κοινή Ερευνητική Ομάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ενθαρρύνει όλες τις ευρωπαϊκές εταιρείες που στοχεύουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα data centers, να δεσμευτούν σε αυτόν.


Για να βοηθήσει τους πελάτες της να συμβαδίσουν με τον Κώδικα Δεοντολογίας η Schneider Electric βασίζεται στη λύση EcoStruxure™, μία προσέγγιση που συνενώνει τις γνώσεις της στους τομείς ισχύος, data centers, παραγωγικών διαδικασιών, συστημάτων ελέγχου κτηρίων και φυσικής ασφάλειας, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. Χρησιμοποιώντας τις λύσεις της Schneider Electric, ώστε η ενέργεια να γίνει ασφαλής, αξιόπιστη, αποδοτική, παραγωγική και πράσινη, το EcoStruxure είναι το τέλειο εργαλείο για να προσαρμόσει κανείς τις επιχειρηματικές του διαδικασίες σε πραγματικό χρόνο, σε συνδυασμό με την κατανάλωση ενέργειας.


Για την Schneider Electric η ενεργειακή απόδοση είναι ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο κερδοφόρος τρόπος για να μειώσουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και να εξοικονομήσουμε ενέργεια. Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη τώρα, με μία πολύ ελκυστική επιστροφή της επένδυσης. Η Schneider Electric συμμετέχει επίσης σε πολλές πρωτοβουλίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Green Grid, της Alliance to Save Energy, της Πρωτοβουλίας Κλίντον για το Κλίμα και της Παγκόσμιας Συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών.