Το νέο RDP-XF100iP είναι η βάση-ηχείο με τον καλύτερο ήχο που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα η Sony και προσφέρει απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής.


rdp_xf100ipΗ λεπτή, ειδικά σχεδιασμένη βάση XF100 αποδίδει ήχο hi-fi, που γεμίζει το δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει το iPod ή το iPhone σας. Παρά το μικρό της μέγεθος, η ηχητική της απόδοση διακρίνεται για την εξαιρετική διαύγεια, καθώς και την προβολή και διαχωρισμό κάθε μουσικού οργάνου. Και όλα αυτά χάρη στις λεπτές ρυθμίσεις που έχουν κάνει οι μηχανικοί ήχου της Sony.


Ένας νέος ψηφιακός ενισχυτής πρόσφατης σχεδίασης αποδίδει πλούσια ισχύ 2 x 20W RMS. Τονίζοντας τον hi-fi χαρακτήρα της βάσης, η μονάδα οδήγησης του ηχείου διαθέτει μεγάλη διαδρομή, ένα σύστημα δύο οπών και ενός επιμήκους αγωγού μεταφοράς του ήχου. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά λεπτομερής μουσική εικόνα, με γεμάτα μπάσα, διαυγή σαν κρύσταλλο μεσαία και ευκρινή πρίμα.


Επιπλέον, ένας ενσωματωμένος ψηφιακός επεξεργαστής σήματος (DSP) προσφέρει μια επιλογή μεταξύ πέντε λειτουργιών ήχου (sound mode). Οι επιλογές είναι Rock, Pop, Jazz, Vocal και Flat, και θα ικανοποιήσουν τις προσωπικές μουσικές προτιμήσεις σας.


Οι, κομψές γραμμές του XF100 τονίζονται από πλήκτρα αφής και μια ‘έξυπνη’ οθόνη τεχνολογίας OLED. Ο δίσκος φόρτωσης της βάσης συμπτύσσεται και αποσύρεται όταν η συσκευή βρίσκεται εκτός λειτουργίας, προσφέροντας ακόμη μια κομψή πινελιά στο design του XF100.


Αντίθετα με άλλες ποιοτικές βάσεις-ηχεία, το XF100 διαθέτει και εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φθάνει για 7 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε παροχή ρεύματος ή όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.


Η βάση-ηχείο XF100 είναι συμβατή με το iPhone 3GS και όλα τα άλλα νέα μοντέλα iPod. Διατίθεται με ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο για εύκολο χειρισμό των λειτουργιών αναπαραγωγής μουσικής του iPod ή του iPhone από οποιοδήποτε σημείο μέσα στο δωμάτιο.


Η φορητή βάση-ηχείο RDP-XF100iP της Sony θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2010.


RDP-XF100iP
Λειτουργίες iPod/iPhone Dock/charge, music/video playback, FFWD/REW, Volume(Φόρτιση στη βάση, αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο, FFWD/REW, ρύθμιση έντασης)
Αποδιδόμενη ισχύς Στερεοφωνικός ψηφιακός ενισχυτής 20W + 20W RMS
Σύστημα ηχείων 2 μονάδες των 75 mm με διπλό σύστημα οπών και επιμήκη αγωγό ήχου
DSP /Sound Modes Rock/Pop/Jazz/Vocal/Flat
Ραδιοφωνικός  δέκτης Δέκτης FM (synthesized) με εύρος 87.5 – 108 MHz
Οθόνη Με οργανικές  φωτοδιόδους (OLED)
Χρόνος  αναπαραγωγής με την  εσωτερική μπαταρία Μέχρι και 7 ώρες
Βάρος & διαστάσεις (κατά προσέγγιση) 1,9 κιλά (μαζί με τη μονάδα τροφοδοσίας ρεύματος),356 x 119 x 163 χλστ. (Π x Υ x Β)
Συνδέσεις Θέση βάσης για iPod/iPhone, είσοδος audio
Επιπλέον χαρακτηριστικά Ο δίσκος της βάσης συμπτύσσεται, φόρτιση iPod/iPhone
Παρεχόμενα αξεσουάρ ασύρματο τηλεχειριστήριο, καλώδιο εισόδου audio
Χρώμα Μαύρο