H Data Communication παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Citrix, το νέο πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης DC EveryWhere.


dceverywhereΗ Data Communication παρουσιάζει, το DC EveryWhere, ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα μιας επιχείρησης, το οποίο διαθέτει εξελιγμένες δυνατότητες και λειτουργίες, διευκολύνοντας την εργασία από το σπίτι ή οποιαδήποτε άλλο σημείο εκτός του εργασιακού χώρου. Το DC EveryWhere απευθύνεται σε επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία που θέλουν να προσφέρουν στους εργαζόμενους ευέλικτες μορφές εργασίας αλλά και στους πελάτες και συνεργάτες τη δυνατότητα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν στην επιχείρησή τους. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο για on line δοκιμή μέσα από το site της Data Communication www.datacomm.gr.


Το DC EveryWhere είναι προϊόν συνεργασίας της Data Communication με την εταιρία Citrix, ηγέτη της αγοράς εφαρμογών απομακρυσμένης πρόσβασης με πάνω από 250.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και βασίζεται στο Citrix Xen App Fundamentals.


H Data Communication δίνει τώρα τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν το αποτέλεσμα της λειτουργίας τους και να ελαχιστοποιήσουν το κόστος υποδομής hardware αντικαθιστώντας, αν επιθυμούν, τα PC του δικτύου με thin clients συνδεδεμένα στο server. Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να παρέχουν στο προσωπικό που απασχολούν σύγχρονες, ευέλικτες μορφές εργασίας, χορηγώντας ελεγμένη πρόσβαση σε κάθε χρήστη με συγκεκριμένα δικαιώματα χρήσης.


Επιπλέον, μπορούν μέσω του DC EveryWhere να προσφέρουν στους πελάτες και τους συνεργάτες τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν, απ’ ευθείας μέσω Internet, για τα στοιχεία που αφορούν στην επιχείρησή τους.


Το DC EveryWhere αποτελεί την ιδανική λύση για τα μετακινούμενα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη των εργασιών στο γραφείο κατά την απουσία τους, περιοδεύοντες πωλητές που θέλουν να διαβιβάσουν παραγγελίες και να ενημερωθούν για τους πελάτες τους, λογιστές που επιθυμούν να δουλεύουν και να καταχωρούν παραστατικά από το σπίτι τους ή από τους πελάτες τους αλλά και πελάτες λογιστικών γραφείων που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα λογιστικά τους βιβλία.


Το DC EveryWhere προσφέρει απλή και άμεση επικοινωνία μέσω Web με κάθε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο όπως PC, LapTop, SmartPhones, PDA, Thin Clients και εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια των επιχειρηματικών δεδομένων καθώς στο διαδίκτυο μεταφέρονται μόνο οι εικόνες και όχι επιχειρηματικά δεδομένα. Ο κάθε εργαζόμενος μπορεί πλέον να καταχωρεί μέσω του DC EveryWhere στοιχεία από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται με ταχύτητα λειτουργίας τοπικού χρήστη και να τυπώνει απομακρυσμένα οποιαδήποτε εκτύπωση επιθυμεί.