Πληκτρολόγιο με την πιστοποίηση της Nintendo παρουσίασε η Logitech

55337_laird_103036Το νέο πληκτρολόγιο Logitech Cordless for Wii είναι πιστοποιημένο από την Nintendo και προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση σε παιχνίδια με λειτουργία chat αλλά και σε ιντερνετικές υπηρεσίες μέσω του Wii Internet Channel.

Tώρα η επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένεια σας γίνεται ακόμη πιο εύκολη, χρησιμοποιώντας την παιχνιδοκονσόλα Wii σε συνδυασμό με το νέο πληκτρολόγιο της Logitech, το Logitech Cordless Keyboard for Wii.

Το νέο αυτό πληκτρολόγιο (πιστοποιημένο από την Nintendo), θα σας γίνει απαραίτητο στα παιχνίδια του Wii με chat, ή για πρόσβαση στο Internet μέσω του Wii Internet Channel.

Το πληκτρολόγιο είναι ιδιαίτερα συμπαγές και κομψό, διαθέτει ασύρματη τεχνολογία στα 2.4 GHz και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε αλλά και να σερφάρετε μέσω του Wii, καθισμένοι αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας.

Όπως σχολίασε ο Ruben Mookerjee διευθυντής προιοντικού μάρκετινγκ της Logitech στον τομέα gaming: «…ένας από τα βασικά αίτια της επιτυχίας του Wii είναι το έντονο κοινωνικό στοιχείο σε πολλά από τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του, που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Το νέο μας πληκτρολόγιο, κάνει πολύ πιο εύκολη αυτή την λειτουργία. Για παράδειγμα, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν με το πληκτρολόγιο να σερφάρουν στο Internet από το σαλόνι του σπιτιού τους, ή να μιλήσουν με φίλους τους online, παίζοντας κάποιο δημοφιλές παιχνίδι όπως π.χ. το Animal Crossing».


Το πληκτρολόγιο διαθέτει ειδικά πλήκτρα λειτουργιών, όπως Zoom In/Out, Forward/Back, Quit και OK, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία σε κάθε χρήση: παιχνίδι, online επικοινωνία, σερφάρισμα στο Internet και email.