Η Infolex επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. παρουσιάζει τη νέα χιουμοριστική διαδικτυακή καμπάνια η οποία τρέχει στα πιο δημοφιλή sites.


soupia lexmarkΕάν πιστεύατε πως το φθηνότερο μελάνι είναι της… σουπιάς, η Lexmark αλλάζει τα δεδομένα και προσφέρει το φθηνότερο μελάνι της αγοράς, το 105XL Black High Yield, μόνο με €4,70 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 21%) και το χαμηλότερο κόστος ασπρόμαυρης εκτύπωσης ανά σελίδα, €0,01 στα μοντέλα Prestige Pro805 και Platinum Pro905.


Έτσι, αποτελεί την πλέον οικονομικότερη λύση με αποδοτικότητα σε αριθμό σελίδων έως και τρεις φορές επιπλέον από τα standard αναλώσιμα (510 σελ.) και χαμηλότερο κόστος χρήσης σε σχέση με έναν laser εκτυπωτή έως και 60%.


Lexmark Pro805 & Pro905
Τα Lexmark Pro805 & Pro905 προσφέρουν εξελιγμένες λειτουργίες, όπως οθόνη αφής, ασύρματη εκτύπωση από απόσταση έως 100 μέτρα, εκτύπωση διπλής όψης (duplex printing).


Εγγύηση & Service
Όσον αφορά τις υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, τα προϊόντα συνοδεύονται από 5 έτη εγγύηση κατόπιν εγγραφής στο www.lexmark.gr και δωρεάν service σε 24 ώρες.


4 ανεξάρτητα μελάνια
Επιπλέον, η Lexmark προσφέρει 4 ανεξάρτητα μελάνια και μία μόνο οικογένεια αναλωσίμων για όλα τα νέα προϊόντα της (100 C, M, Y, K σε std και xl απόδοση). Έτσι, προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος εκτύπωσης και απλοποιεί τη διαδικασία αναζήτησης αναλωσίμων για τον τελικό χρήστη. Μάθετε περισσότερα στο www.tofthinoteromelani.gr