rss
TECHPRESS

Ενότητες

Άνοιγμα όλων | Κλείσιμο

Newsletter

Twitter

Κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της 48σέλιδης "Techpress" δωρεάν στο δίκτυο διανομής της free press εφημερίδας Metro. Την "Techpress" μπορείτε να βρείτε και στα περίπτερα της επαρχίας στην τιμή των 0,50€. Techpress

Περιοδικό “OnLine”

OnLine_118

Συνέντευξη

Βασίλης Κουλούρης

Ημερολόγιο

Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
iNews
AIRNEWS.GR

Intrasoft: Πρώτος Silver Channel Partner της SAP στην Ελλάδα

15 Ιουλίου, 2008

Αθ. Κώτσης: “Η πιστοποίηση της INTRASOFT International ως Silver Channel Partner της SAP αποτελεί ουσιαστική διάκριση και προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρία μας”

intrasoftΗ Intrasoft International, θυγατρική της Intracom IT Services, είναι ο πρώτος συνεργάτης της SAP στην Ελλάδα που ανακηρύσσεται Silver Channel Partner.

Κατά τη διάρκεια του 2007, η Intrasoft International ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία μεγάλο αριθμό νέων έργων SAP, επεκτείνοντας περαιτέρω τη σημαντική της δραστηριότητα στην ελληνική αγορά. Στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνεται η ειδική λύση για τη διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά, η λύση για τη RAYCAP και οι λύσεις για 4 εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ειδών υγιεινής.

Παράλληλα, η εταιρία υλοποίησε εξειδικευμένες λύσεις στο χώρο της Υγείας για τη EUROMEDICA και στο κλάδο των κατασκευών για την ARCON Construtions και την PΙSCINES IDEALES, στον οποίο κατέχει μεγάλη εμπειρία.

Ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: “Η πιστοποίηση της INTRASOFT International ως Silver Channel Partner της SAP αποτελεί ουσιαστική διάκριση και προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρία μας, ενισχύοντας την προσπάθειά μας να παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις που θα τους επιτρέψουν να είναι πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTRASOFT International συνεχίζει με επιτυχία την προσφορά υπηρεσιών Υποστήριξης και Συντήρησης (SLA) στην υφιστάμενη πελατειακή της βάση, καθώς και την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στη λύση SAP Netweaver Business Intelligence σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (Rοche Hellas, Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής, Papapolitis, κ.α.).

Μοιραστείτε το:
  • Google
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • Sphinn
  • Mixx
  • Ma.gnolia
  • LinkedIn
  • Technorati
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!
  • TwitThis

© 2008 techpress.gr- Designed & Developed by TopCreations TopCreations