Η Sony σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα υψηλής ποιότητας μοντέλα ακουστικών, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το iPod ή το iPhone.


Sony MDR-E10ip

Sony MDR-E10ip

Τα νέα μοντέλα DR V150iP, MDR-E10iP και MDR-EX38iP, προσφέρουν μια σημαντική αναβάθμιση στην ποιότητα του ήχου που ακούγατε μέχρι τώρα από τα ακουστικά που συνόδευαν το δικό σας music player.


Επιπλέον, όλα τα μοντέλα διαθέτουν χειριστήριο επάνω στο καλώδιο σύνδεσης (in-line) κι έτσι μπορείτε να έχετε τις κύριες λειτουργίες του iPod ή του iPhone κυριολεκτικά στις άκρες των δακτύλων σας, ενώ κάνετε τζόκινγκ, βρίσκεστε στο δρόμο ή ξεκουράζεστε. Το μικρό και διακριτικό χειριστήριο διευκολύνει τη ρύθμιση της έντασης, τις λειτουργίες play/pause, την παράλειψη κομματιών (skip track) και ελέγχει τη μοναδική λειτουργία VoiceOver του iPod Shuffle. Όλα αυτά συμπληρώνονται από ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως hands-free για την επικοινωνία σας, εάν έχετε συνδεδεμένο το iPhone σας.


Τώρα υπάρχει ένα ζευγάρι ακουστικά ‘made for iPod’ που ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις κάθε λάτρη της μουσικής, με σχεδίαση in-ear ή over-the-ear και σε ποικιλία χρωμάτων. Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με τα: iPod Shuffle (3ης γενιάς), iPod Nano (4ης και 5ης γενιάς), iPod Classic 120GB / 160GB (2009), iPod Touch (2ης γενιάς) και iPhone 3GS.


MDR-EX38iP
Το μοντέλο MDR-EX38iP σε λευκό ή μαύρο χρώμα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με περισσότερο στυλ. Τα υψηλής ποιότητας ακουστικά διαθέτουν σχεδίαση in-ear και μονάδες Νεοδυμίου των 9 mm. για πλούσια, βαθειά μπάσα. Τα τρία παρεχόμενα ζεύγη καλυμμάτων από υβριδική σιλικόνη είναι διαφορετικών μεγεθών και εξασφαλίζουν την ασφαλή και άνετη εφαρμογή των ακουστικών στο αυτί του χρήστη.


DR-V150iP

Sony MDR-V150ip

Sony MDR-V150ip

Ειδικά σχεδιασμένα για DJs, τα DR-V150ip είναι ένα ζευγάρι ακουστικών διπλής χρήσης, τα οποία αποδίδουν διαυγή και επιβλητικό ήχο, όταν τα χρησιμοποιείτε για τη μίξη δυνατών κομματιών μουσικής για club. Μακριά από τα club, αποδίδουν εξίσου ποιοτικό ήχο, όταν συνδεθούν με το iPod ή το iPhone σας. Η μονάδα φερρίτη των 30 mm. εγγυάται άφθονη ισχύ και βαθειά μπάσα. Υπάρχει ένα φαρδύ ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής για ξεκούραστη χρήση των ακουστικών, ακόμη και σε μεγάλης διάρκειας εμφάνισης DJ, ενώ τα περιστρεφόμενα ακουστικά επιτρέπουν τη χρήση της μιας μόνο μονάδας, όταν είστε πίσω από τα decks.


MDR-E10iP
Τα ακουστικά MDR-E10iP, με στυλ και σε πολλά χρώματα, διατηρούν άριστη σχέση κόστους-οφέλους, ενώ επιτρέπουν στους νεαρούς φιλόμουσους να εκφράζουν το προσωπικό τους γούστο, ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική. Υπάρχουν τέσσερα μοντέρνα χρώματα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε (Ροζ, Μωβ, Μπλε και Πράσινο), για να ταιριάζει με το iPod ή το iPhone σας. Η μονάδα Νεοδυμίου των 13,5 mm. θα σας χαρίσει ευκρινή ήχο, ενώ τα μαλακά μαξιλαράκια για τα αυτιά – κατασκευασμένα για να ταιριάζουν και σε μικρότερα αυτιά – θα σας επιτρέψουν να έχετε μια ιδιαίτερα άνετη ακρόαση.


Τα νέα ακουστικά DR-V150iP, MDR-E10iP και MDR-EX38iP από τη Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από το Μάιο του 2010.