Siemens: Δεν προσήλθε στον εισαγγελέα ο πρώην διευθύνων σύμβουλος
1 Ιουλίου, 2008
“Δεν επιθυμώ να προσέρχομαι όποτε προκύπτουν νέα στοιχεία” διαμήνυσε μέσω των συνηγόρων του
Ολοκληρώνεται όπως όλα δείχνουν η έρευνα του εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Παναγιώτη Αθανασίου για την υπόθεση των λεγόμενων “μαύρων ταμείων” της Siemens.
Ο κ. Αθανασίου είχε καλέσει σήμερα για τέταρτη φορά για εξηγήσεις τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens, ο οποίος δεν προσήλθε.
Μέσω των συνηγόρων του κυρίων Γιαννίδη και Δημακόπουλου, το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος διαμήνυσε στον εισαγγελέα ότι δεν επιθυμεί να επανέρχεται στο εισαγγελικό γραφείο κάθε φορά που προκύπτουν νέα στοιχεία. Την ίδια στάση είχε τηρήσει πριν περίπου μια εβδομάδα που και πάλι είχε κληθεί για διευκρινίσεις από τον κ. Αθανασίου.
Σήμερα, ο κ. Αθανασίου αναμένεται να λάβει όλα τα παραστατικά για το θέμα της αμοιβής του εκπροσώπου της εταιρίας Saic, ο οποίος κατέθεσε πριν λίγες μέρες ως μάρτυρας για την υπόθεση του C4I.





















