Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή στη CeBIT, στο Ανόβερο της Γερμανίας.


SEPVEΜέσω της δράσης αυτής επιχειρείται η στήριξη της ανταγωνιστικότητας – καινοτομίας των επιχειρήσεων μελών του, αλλά και η διεθνής προβολή της Ελλάδος & ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης ως περιοχής ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου cluster Νέων Τεχνολογιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Η επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΠΒΕ είναι τριήμερη και πραγματοποιείται από τις 4 μέχρι τις 7/3/2010. Στην αποστολή συμμετέχει σημαντικός αριθμός στελεχών από εταιρείες μέλη του ΣΕΠΒΕ, οι οποίες ανήκουν στο σύνολο των δραστηριοτήτων του χώρου των ΤΠΕ δηλαδή εταιρείες με δραστηριότητες Hardware, Software, System Integration, τηλεπικοινωνιακών λύσεων, υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρηματικών λύσεων καθώς επίσης και εξειδικευμένες εταιρείες κάθετων λύσεων του χώρου.


Μέσω της αξιοποίησης του διεθνούς δικτύου του ΣΕΠΒΕ, δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες μέλη του που θα παρευρεθούν στην CeBIT, να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες εταιρείες και οργανισμούς από όλη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, έχουν δρομολογηθεί συναντήσεις με εταιρείες ΤΠΕ από την περιοχή των Βρυξελλών, την περιφέρεια Κάτω Σαξονίας (Αμβούργο), την Ρουμανία και την Σερβία κ.α. Μέσω των συναντήσεων οι εταιρείες του ΣΕΠΒΕ θα έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή συνεργασία.


Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΠΒΕ είναι οι εξής: BNC, B-OPEN, CARDISOFT, COPYGRAFF, DATAVISION, DOTSOFT, DRAXIS, INFOTRIP, ILPRA, MIK3, WELLPROJEX, ΑΦΟΙ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗ.