Το Πλαίσιο εμπλουτίζει τη σειρά Turbo-X με το σύστημα πλοήγησης i50 και τον High Definition αποκωδικοποιητή ψηφιακού σήματος HD1000.


ad GPS i50_21x28Το Turbo-X i50 είναι ένα μοντέρνο και λεπτό GPS, με πάχος μόλις 12mm και μεγάλη οθόνη αφής 5.0″. Ο νέος πλοηγός θυμίζει περισσότερο ένα σύγχρονο gadget, με κομψό σχεδιασμό και λεπτομέρειες από νίκελ. Πέρα όμως από την εμφάνιση, η συσκευή διαθέτει και εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως ταχύτατο και άμεσο λογισμικό πλοήγησης, ισχυρό επεξεργαστή 533MHz, multimedia δυνατότητες και ενημερωμένους χάρτες με δωρεάν αναβαθμίσεις για 3 χρόνια.


Ο Turbo-X HD1000 είναι ένας High Definition αποκωδικοποιητής ψηφιακού σήματος, ειδικά σχεδιασμένος για LCD ή Plasma τηλεοράσεις με σύνδεση HDMI. Ο νέος δέκτης είναι πιστοποιημένος από την DIGEA, και προσφέρει πλήρη συμβατότητα με ψηφιακό σήμα ΜPEG-4/MPEG-2 των καναλιών εθνικής εμβέλειας. Eπιπλέον, διαθέτει υποδοχή USB για απευθείας αναπαραγωγή φωτογραφιών & μουσικής, δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων μέσω USB (PVR ready) και Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγραμμάτων (EPG).


Και τα δύο προϊόντα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα από τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr