Μία γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για διάφορες χρήσεις παρουσίασε το Πλαίσιο, το νέο Ebook με συμπαγείς διαστάσεις, καθώς και τα Turbo-X PC με τους νέους επεξεργαστές Intel.


eb MENUΤο Πλαίσιο παρουσιάζει το Turbo-X eBook, το μοναδικό ηλεκτρονικό βιβλίο που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαβάσει τα βιβλία, τις εφημερίδες και τα έντυπα που ο ίδιος επιθυμεί και να αποθηκεύσει ολόκληρη την βιβλιοθήκη του σε ηλεκτρονική μορφή.


Το νέο μοντέλο διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη E-Ink 6,0” που δίνει την αίσθηση αληθινού χαρτιού και αυτονομία για έως και 40 βιβλία (8.000 σελίδες) με μία και μόνο φόρτιση. Παράλληλα, με πάχος κάτω από 1 εκ. είναι πιο λεπτό από τα περισσότερα περιοδικά, ενώ η πανάλαφρη κατασκευή του (174g) είναι σχεδόν τόσο ελαφριά όσο ένα σύγχρονο smartphone.


Το Turbo-X eBook διατίθεται αποκλειστικά από το Πλαίσιο μαζί με 55 προεγκατεστημένους τίτλους βιβλίων στην εσωτερική μνήμη. Η τελευταία μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 4GB χρησιμοποιώντας κάρτες SD, για το “κατέβασμα” επιπλέον δωρεάν βιβλίων από το internet ή για την αποθήκευση αρχείων mp3.


Δείτε από κοντά το eBook και δοκιμάστε το ζωντανά στα καταστήματα Πλαίσιο, ή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.plaisio.gr/Campaign/ebook.htm για περισσότερες πληροφορίες.


turbox_intelΑπό τις 7 Ιανουαρίου το Πλαίσιο παρουσιάζει τα Turbo-X desktop και laptop με τους νέους επεξεργαστές της Intel, Core i3 και Core i5. Η νέα γενιά επεξεργαστών αντικαθιστά την επιτυχημένη σειρά Core 2 Duo και δίνει νέα πνοή στις επιδόσεις τόσο των σταθερών όσο και των φορητών υπολογιστών.


Με ισχύ και καινοτομίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε CPU, οι νέοι επεξεργαστές έχουν:


o Σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης σε σχέση με τους προηγούμενης γενιάς επεξεργαστές
o Αισθητά πιο ψυχροί σε λειτουργία
o Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, κατάλληλα σχεδιασμένη για να ικανοποιεί βασικές ανάγκες όπως αναπαραγωγή video, ενασχόληση με gaming, καθώς και να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία των Windows 7.


Στο Πλαίσιο είναι διαθέσιμα συνολικά 5 μοντέλα Turbo-X υπολογιστών, και πιο συγκεκριμένα τα desktop Turbo-X Pegasus M2250, Turbo-X Granite H3000, Turbo-X Cerberus G3050 και Turbo-X Cerberus G3350, καθώς και το laptop Turbo-X Steel CNi5-450.


Τέλος, όπως όλα τα Turbo-X προϊόντα, συνοδεύονται από τις ακόλουθες υπηρεσίες:
o Συναρμολόγηση στα μέτρα του πελάτη
o Διαρκής αναβάθμιση σε 20 σημεία πανελλαδικά
o Τεχνική υποστήριξη σε 4 μόλις ώρες
o Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη