Η καινούργια βάση για φορητούς υπολογιστές που παρουσίασε η Logitech ενσωματώνει στερεοφωνικά ήχεια, ανεμιστήρα και ειδική μαλακή επένδυση.


Logitech Speaker Lapdesk N700 Life StyleΑν έχετε φορητό υπολογιστή είναι σίγουρο ότι θα τον έχετε ήδη χρησιμοποιήσει για να δείτε ταινίες, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, να παίξετε ένα παιχνίδι ή να δειτε ένα video online. Και αξιοποιώντας την ευελιξία του φορητού, όλα αυτά μπορεί να τα έχετε απολαύσει οπουδήποτε, από τον καναπέ στο σαλόνι μέχρι το κρεβάτι σας.


Όμως η άνεση και η ευκολία του φορητού, μπορεί να σας στερούν εκείνη την μοναδική αίσθηση που μόνο ένα σετ από ηχεία υψηλής ποιότητας μπορεί να σας προσφέρει. Για όλους εσάς η Logitech έχει τη λύση: Μια νέα βάση στήριξης για φορητό, την Logitech® Speaker Lapdesk N700, την πρώτη της εταιρίας που ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία, ανεμιστήρα αλλά και μια φαρδιά βάση με επένδυση.


Logitech Speaker Lapdesk N700Αντίθετα με τα τυπικά ηχεία που έχουν οι περισσότεροι φορήτοι, η βάση N700 διαθέτει ενσωματωμένα δύο υψηλής πιστότητας ηχεία των 2 ιντσών. Σχεδιασμένο ειδικά για φορητούς, το στερεοφωνικό αυτό σετ, έχει τοποθετηθεί με ακρίβεια στις δύο πλευρές της βάσης, αποδίδοντας πλούσιο και ποιοτικό ήχο με ισχυρό μπάσο. Ακόμη, μιας και η σύνδεση με το φορητό γίνεται μέσω ενός καλωδίου USB, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με μπλεγμένα καλώδια, τροφοδοτικά κ.λπ. που συνήθως συνοδεύουν ένα σετ εξωτερικών ηχείων.


Πέρα από την ηχητική απόδοση το Logitech Speaker Lapdesk N700 έχει σχεδιαστεί με στόχο την άνεση μας, όπου και αν το χρησιμοποιούμε. Είτε στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, η μελετημένη κλίση της βάσης και η επένδυση στο κάτω μέρος, μας επιτρέπουν να καθόμαστε άνετα και σε ιδανική γωνία θέασης. Ταυτόχρονα ένας ήσυχος αλλά αποδοτικός ανεμιστήρας φροντίζει για την κυκλοφορία του αέρα κάτω από το φορητό βοηθώντας στην αποτελεσματική ψύξη του, ενώ η βάση έχει σχεδιαστεί ώστε να κρατά τη θερμότητα μακριά από τα πόδια και τη μέση. Ο ανεμιστήρας προστατεύεται με μια γρίλια από φθορές και σκόνη, ενώ θύρες εξαερισμού στο κάτω και πίσω μέρος της βάσης εξασφαλίζουν ροή του αέρα χωρίς εμπόδια.


Το Logitech Speaker Lapdesk N700 είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς συνδέουμε ένα καλώδιο USB με το φορητό υπολογιστή και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τις ταινίες, την μουσική μας αλλά και το τελευταίο videoclip στο Youtube σε ποιοτικό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Δεν χρειάζεται καμμία εγκατάσταση λογισμικού ή μπαταρίες για την λειτουργία του. Για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση το N700 διαθέτει ρυθμιστικό έντασης όπως και ένα διακόπτη για τον ανεμιστήρα.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Logitech Speaker Lapdesk N700 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαική αγορά από τον Μάρτιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99.