rss
TECHPRESS

Ενότητες

Άνοιγμα όλων | Κλείσιμο

Newsletter

Twitter

Κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της 48σέλιδης "Techpress" δωρεάν στο δίκτυο διανομής της free press εφημερίδας Metro. Την "Techpress" μπορείτε να βρείτε και στα περίπτερα της επαρχίας στην τιμή των 0,50€. Techpress

Περιοδικό “OnLine”

OnLine_118

Συνέντευξη

Βασίλης Κουλούρης

Ημερολόγιο

Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
iNews
AIRNEWS.GR

Νέες εξαγωγικές συμβάσεις

17 Δεκεμβρίου, 2009

Η Intracom Defense Electronics υπέγραψε δύο νέες εξαγωγικές συμβάσεις με την Raytheon, ύψους $3,5 εκ. οι οποίες αποτελούν επέκταση συμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.


intracom_defenseΗ πρώτη σύμβαση αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών συστημάτων του ανιχνευτή υπέρυθρων ακτίνων της μονάδας καθοδήγησης του αντιπυραυλικού συστήματος επιφανείας-αέρος RAM (Rolling Airframe Missile). Για την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2012, θα χρησιμοποιηθούν οι αυτόματοι σταθμοί ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και οι ειδικές διεργασίες για τη ρομποτική συναρμολόγηση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων υψηλής πολυπλοκότητας που έχει αναπτύξει η Intracom Defense Electronics, από το 2008.


Η δεύτερη σύμβαση αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών μονάδων του ναυτικού αντιπυραυλικού συστήματος εγγύς υποστήριξης PHALANX. Το έργο θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον Απρίλιο του 2012 και θα καλύψει απαιτήσεις των συστημάτων PHALANX για τις ανάγκες διαφόρων χωρών. Να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικές μονάδες παράγονται συνεχώς και με απόλυτη επιτυχία για περισσότερο από πέντε (5) χρόνια.


Μοιραστείτε το:
  • Google
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • Sphinn
  • Mixx
  • Ma.gnolia
  • LinkedIn
  • Technorati
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!
  • TwitThis

© 2008 techpress.gr- Designed & Developed by TopCreations TopCreations