rss
TECHPRESS

Ενότητες

Άνοιγμα όλων | Κλείσιμο

Newsletter

Twitter

Κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της 48σέλιδης "Techpress" δωρεάν στο δίκτυο διανομής της free press εφημερίδας Metro. Την "Techpress" μπορείτε να βρείτε και στα περίπτερα της επαρχίας στην τιμή των 0,50€. Techpress

Περιοδικό “OnLine”

OnLine_118

Συνέντευξη

Βασίλης Κουλούρης

Ημερολόγιο

Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
iNews
AIRNEWS.GR

Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΟΜΕ-ΟΤΕ

12 Ιουνίου, 2008

Του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη

Απέρριψε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΟΜΕ-ΟΤΕ

ΟΤΕΑρνητική ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση: “Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμόν 4904/9-06-2008 απόφασή του, απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Το δικαστήριο έκρινε ότι το αίτημα της ΟΜΕ-ΟΤΕ -για χορήγηση των απαραίτητων πληροφοριών που αφορούν στην μεταβίβαση πακέτου μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom- έχει ικανοποιηθεί ήδη με την ενημερωτική επιστολή που απέστειλε στις 16-05-2008 ο Πρόεδρος του ΟΤΕ προς όλο το προσωπικό.

Στην επιστολή, η οποία είναι σε γνώση και της ΟΜΕ-ΟΤΕ, αναφερόταν ότι σχετικά με τα θέματα που αφορούν στο προσωπικό θα ισχύουν οι εργατικές νομοθεσίες των χωρών στις οποίες λειτουργεί ο ΟΤΕ, ενώ η μεταβολή στη σύνθεση του κεφαλαίου δεν πρόκειται να επηρεάσει τους εργαζόμενους.”.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση από την πλευρά της ΟΜΕ-ΟΤΕ, η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μοιραστείτε το:
  • Google
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • Sphinn
  • Mixx
  • Ma.gnolia
  • LinkedIn
  • Technorati
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!
  • TwitThis

© 2008 techpress.gr- Designed & Developed by TopCreations TopCreations