O iPigWorld είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα δημιουργικότητας που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση, μέσω του κουμπαρά Pig και με τρόπο μοναδικά διασκεδαστικό.


ipigworld01Ο iPigWorld είναι ένα νέο MMOG video game (Massively Multiplayer Online Game), ένας μαγικός κόσμος μέσα στον οποίο ζουν όλοι οι Pig. Ο Pig δεν είναι ένας συνηθισμένος κουμπαράς. Όταν τον αποκτήσεις, γίνεσαι μέλος της… φανταστικότερης online κοινότητας και όταν βρίσκεσαι εκεί, είσαι ο Pig. Με τα χρήματα που θα αποταμιεύεις στον κουμπαρά, θα κερδίζεις πόντους μέσα στον iPigWorld για να φροντίσεις τον Pig σου, να διακοσμήσεις το δικό σου σπίτι και να αγοράσεις αληθινά αντικείμενα!


• Μοναδικό design ηλεκτρονικού κουμπαρά σε τρία χρώματα με δυνατότητα αναγνώρισης κερμάτων και προβολής του συνολικού ποσού σε LCD οθόνη. Λειτουργεί επίσης ως ρολόι-ξυπνητήρι.
• Μάθετε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τη σημασία της αποταμίευσης. Συγκεντρώστε χρήματα στον κουμπαρά Pig και κερδίστε πόντους στον iPigWorld. Με τους κερδισμένους πόντους φροντίστε τον Pig σας και αποκτήστε PigoHouses και PigoAccessories. Αποκτήστε ακόμα και πραγματικά προϊόντα.
• Επισκεφθείτε τα 4 θεματικά PigoVillages (Music Village, Games Village, Cinema Village, Shopping Village) και διασκεδάστε με αμέτρητα flash games, μουσικά videoclip και κινηματογραφικά trailer, τα οποία ανανεώνονται κάθε εβδομάδα.
• Γνωρίστε άλλους PigoFriends και βρεθείτε στα PigoHome σας για να βγείτε μαζί για φαγητό, χορό ή παιχνίδι.
• Επικοινωνείστε μαζί τους -με ασφάλεια- με προκαθορισμένες φράσεις.
• Όταν βρίσκεστε μέσα στον iPigWorld, υπάρχει ένδειξη με το χρόνο παραμονής σας, καθώς και δυνατότητα ελέγχου και περιορισμού του ημερήσιου χρόνου χρήσης.
• Όλα τα προϊόντα και τα video μουσικής, ταινιών και παιχνιδιών είναι προεγκεκριμένα και ασφαλή.