Από τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, οι χρήστες του θα μπορούν να πραγματοποιούν απεριόριστες κλήσεις και σε συνδρομητές άλλων δικτύων

ΟΤΕΤη δυνατότητα να πραγματοποιούν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα, δηλαδή και προς το δίκτυο του, αλλά και προς τα δίκτυα όλων των άλλων παρόχων προσφέρει από τη Δευτέρα 9 Ιουνίου ο ΟΤΕ.

Με το ανανεωμένο OTE Talk οι χρήστες μπορούν να μιλούν απεριόριστα και με συνδρομητές άλλων δικτύων, ενώ συνολικά προσφέρονται τα εξής 3 προγράμματα.

1. Οικονομικό πρόγραμμα, ΟΤΕ-Talk 24/7 με τιμή πώλησης 16,90 € ανά μήνα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες PSTN ή BRA-ISDN συνδέσεων και περιλαμβάνει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές (εθνικές) κλήσεις εντός και εκτός του δικτύου ΟΤΕ, που πραγματοποιούνται από τη συγκεκριμένη τηλεφωνική σύνδεση, όποια ώρα και μέρα της εβδομάδος.

2. Οικονομικό πρόγραμμα, ΟΤΕ – Talk Bράδυ + Σαββατοκύριακο με τιμή πώλησης 7,80 € ανά μήνα. To πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες PSTN ή BRA-ISDN συνδέσεων και περιλαμβάνει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές (εθνικές) κλήσεις εντός και εκτός του δικτύου ΟΤΕ, που πραγματοποιούνται από τη συγκεκριμένη τηλεφωνική σύνδεση, από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες από 00.00 έως 08.00 και από 20.00 έως 24.00 καθώς και όλες τις ώρες του Σαββατοκύριακου (από ώρα 00.00 του Σαββάτου έως 24.00 της Κυριακής).

3. OTE talk 1.2.3 ..Οικονομικό πρόγραμμα επιλογής αγαπημένων αριθμών, που θα παρέχει στον πελάτη μας τη δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων κλήσεων σε 1 έως 3 αριθμούς σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων δικτύου ΟΤΕ. Οι αριθμοί αυτοί, θα μπορούν να είναι σε αστικό ή υπεραστικό επίπεδο σε σχέση με την τηλεφωνική του σύνδεση, και η χρέωση θα είναι 3,00 € ανά αριθμό και μήνα .

Να σημειωθεί πως οι τιμές των ανωτέρω πακέτων χρεώνονται πέραν του βασικού μηνιαίου τέλους .