rss
TECHPRESS

Ενότητες

Άνοιγμα όλων | Κλείσιμο

Newsletter

Twitter

Κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της 48σέλιδης "Techpress" δωρεάν στο δίκτυο διανομής της free press εφημερίδας Metro. Την "Techpress" μπορείτε να βρείτε και στα περίπτερα της επαρχίας στην τιμή των 0,50€. Techpress

Περιοδικό “OnLine”

OnLine_118

Συνέντευξη

Βασίλης Κουλούρης

Ημερολόγιο

Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
iNews
AIRNEWS.GR

H Intralot στην ιταλική αγορά VLTs

9 Νοέμβριου, 2009

Η Intralot ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στη νέα αγορά βιντεολόττο (VLTs) της Ιταλίας μέσω της κοινοπραξίας της με την Cogetech S.p.A., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες για τη διαχείριση VLTs.


intralotΗ Intralot συμμετέχει στη νεοσυσταθείσα κοινοπραξία με ποσοστό 51%. Η λειτουργία των VLTs αναμένεται να ξεκινήσει το 1ο εξάμηνο του 2010. Το μεγαλύτερο μέρος των μηχανών θα ενσωματωθεί αρχικά στο δίκτυο των αποκλειστικών σημείων πώλησης προϊόντων στοιχήματος της Intralot, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ιταλία. Αυτή η συνέργεια του στοιχήματος και των VLTs αναμένεται να οδηγήσει σε οικονομίες κλίμακος μέσω της χρήσης κοινής υποδομής.


Η Cogetech S.p.A. ιδρύθηκε το 2004 και αποτελεί μία από τις 4 κορυφαίες εταιρείες της Ιταλίας που δραστηριοποιούνται στην αγορά των μηχανημάτων ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών (AWPs), μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη. Η εταιρεία λειτουργεί περισσότερες από 38.000 μηχανές AWPs σε 15.000 σημεία πώλησης, ενώ παρέχει ακόμα αθλητικό στοίχημα, διαδικτυακό πόκερ, εμπορικές υπηρεσίες και πληρωμές μέσω Internet.


Μοιραστείτε το:
  • Google
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • Sphinn
  • Mixx
  • Ma.gnolia
  • LinkedIn
  • Technorati
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!
  • TwitThis

© 2008 techpress.gr- Designed & Developed by TopCreations TopCreations