Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Multirama, της μοναδικής εξειδικευμένης αλυσίδας ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα, στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 36-38 στο Περιστέρι.


Multirama_peristeri 2Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Μαρία Τσιώτα, καθώς και πλήθος κόσμου που υποδέχτηκε θερμά το show του δημοφιλή παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου.


Ευχάριστες εκπλήξεις, δράση και πολλά πλούσια δώρα περίμεναν το κοινό που κυριολεκτικά κατέκλυσε το νέο κατάστημα στο Περιστέρι. Με την άφιξη τους στο κατάστημα οι πελάτες της Multirama μεταφέρθηκαν για λίγο σε σκηνικό που θύμιζε την ταινία Fast & Furious, είδαν από κοντά τα δυο γρήγορα αυτοκίνητα που κοσμούσαν την είσοδο, φωτογραφήθηκαν σε αυτά και δοκίμασαν τις εκπληκτικές δυνατότητες τους.


Multirama_peristeri 1Η επίσκεψη μέσα στο κατάστημα ανέβασε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς στην διάθεση του βρισκόταν το νέο παιχνίδι Need for Speed SHIFT. Το κέφι και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή στο διαδραστικό show του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος με το δικό του μοναδικό τρόπο, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Multirama στο Περιστέρι.


Multirama_peristeri 3Μετά τη θερμή υποδοχή του πρώτου μεγάλου καταστήματος στο Αιγάλεω, η Multirama εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην πόλη του Περιστερίου, επεκτείνοντας δυναμικά το δίκτυό της στην περιοχή των Δυτικών προαστίων με στόχο την εξυπηρέτηση των αυξανόμενων αναγκών των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Το κατάστημα εκτείνεται σε ένα χώρο 700 τμ. και προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες λύσεις σε προϊόντα Πληροφορικής και περιφερειακών Η/Υ σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.