Στη δημοσιότητα νέα πρόταση της Marfin προς την DT

Του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη

“Η επόμενη μέρα στη πληροφορική ήρθε πιο νωρίς” αναφέρει το κεντρικό διαφημιστικό σύνθημα της SinguralLogic, φαίνεται όμως πως αυτό που απασχολεί πιο πολύ τους ανθρώπους της εταιρίας είναι η επόμενη μέρα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και κυρίως του ΟΤΕ.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μέρος της αλληλογραφίας του αντιπροέδρου της DT, κ. Karl-Gerhard Eick και του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου, από την οποία προκύπτει ότι η Marfin έχει καταθέσει στην γερμανική εταιρία μια επιπλέον πρόταση εκτός από εκείνη που αφορούσε την πώληση του 19,9% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ.

Αυτή αφορά όπως όλα δείχνουν την εταιρία SinguralLogic, που δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και η διοίκησή της έχει αφήσει να διαρρεύσει ότι θα την ενδιέφερε η επέκτασή της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, επιδιώκοντας μία “επί ίσης όροις” συνεργασία με τον ΟΤΕ.

Η Deutsche Telecom από την πλευρά της άφησε να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται για την σύναψη συμφωνίας, αφού όμως πρώτα ολοκληρωθεί εκείνη με το ελληνικό δημόσιο.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SinguralLogic είναι ο κ. Γιάννης Καρακαδάς, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της MIG και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ. Βγενόπουλου.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη χθεσινή δήλωση του “ισχυρού άνδρα” της ΜΙG, ότι θα αγόραζε όχι μόνον με 26 ευρώ ανά μετοχή που πούλησε, αλλά έναντι 28 για να ξαναπάρει τις μετοχές, αλλά με τους ίδιους όρους της Deutsche Telekom”, ίσως θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις όσους θεωρούν ότι οι δρόμοι του κ. Βγενόπουλου με τον ΟΤΕ έχουν χωρίσει οριστικά.

Οψόμεθα…