Ο όμιλος Media Saturn στο πλαίσιο της επέκτασής του εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, καθώς το δίκτυο συμπληρώνει τον αριθμό των 800 καταστημάτων στις 16 χώρες που δραστηριοποιείται.


media_markt_thessalonikiΜε τη νέα αυτή σημαντική επένδυση, ο όμιλος συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη του πορεία στην Ευρώπη, παρέχοντας στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.


Το νέο κατάστημα, που αποτελεί παράλληλα το 8ο σημείο πώλησης της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt στην Ελλάδα, άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 8:00 το πρωί. Η ξεχωριστή αυτή ημέρα εορτάστηκε με μεγάλες προσφορές για τους επισκέπτες του καταστήματος σε μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Νέα Δυτική Είσοδος, Κωλέττη & Αλεξανδρουπόλεως 10, Σταθμός.


Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ., με 250 εσωτερικές και 300 υπαίθριες θέσεις δωρεάν στάθμευσης, οι πελάτες θα μπορούν να πραγματοποιούν ευχάριστα τις αγορές τους και, ταυτόχρονα, να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογικές τάσεις. Το νέο σημείο πώλησης της αλυσίδας θα προσφέρει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν καθιερώσει τη Media Markt και την έχουν τοποθετήσει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Το κατάστημα θα απασχολεί προσωπικό σχεδόν 100 ατόμων και με την εν λόγω διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού, το σύνολο των εργαζομένων της Media Markt στην Ελλάδα θα υπερβαίνει τα 800 άτομα.