Τα καταστήματα «Πλαίσιο» προτείνουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα με τετραπύρηνη ισχύ για όσους δεν συμβιβάζονται στον τομέα των επιδόσεων.

quadpowerΌταν ένα επιτραπέζιο PC διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, γρήγορη μνήμη DDR2 και επεξεργαστή 4 πυρήνων, προϊδεάζει για μια «αλμυρή» τιμή. Τo Turbo-X Quad Power, ωστόσο, κατορθώνει να διατηρήσει το κόστος του σε ιδιαίτερα χαμηλά για την κατηγορία του επίπεδα.

Με μόλις 899€ η έτοιμη σύνθεση του «Πλαισίου» προσφέρει τον σύγχρονο τετραπύρηνο επεξεργαστή Ιntel Core 2 Quad 6600 πάνω στη μητρική της
Asus και συνοδευόμενο από 2 GB DDR2 μνήμης, για εξαιρετικές επιδόσεις, ακόμα και όταν έχετε ανοιχτές πολλαπλές απαιτητικές εφαρμογές στο desktop σας.

Παράλληλα, η κάρτα γραφικών 9600GT με 512ΜΒ δικής της μνήμης, εγγυάται απίστευτα γραφικά με DirectX 10 και HDCP υποστήριξη, γραφικά τα οποία φροντίζει να προβάλει μια 17άρα κομψή TurboX TFT οθόνη. Ο σκληρός δίσκος των 500 GB υπόσχεται να σας απαλλάξει από οποιοδήποτε άγχος οικονομίας αποθηκευτικού χώρου για αρκετά χρόνια. Τέλος, το σύστημα φέρει την τριετή εγγύηση των καταστημάτων «Πλαίσιο».


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz

Μνήμη: 2GB DDR2

Σκληρός δίσκος: 500GB SATA II

Κάρτα γραφικών: 9600GT 512 MB

Κάρτα ήχου: On Board

Drive: DVD-RW

Οθόνη: Turbo-X TFT 17″

Πληκτρολόγιο: Turbo-X

Λειτουργικό: Windows Vista Premium GR

Εγγύηση: 3 έτη

Ενδεικτική τιμή: 899€