Με επέκταση σε Ελλάδα και Βαλκάνια, αλλά και νέα «ταυτότητα» προχωράει η αλυσίδα καταστημάτων.

ilektroniki logoΝέα «εποχή» για τη γνωστή «Ηλεκτρονική Αθηνών», καθώς αλλάζει την εταιρική της ταυτότητα, ξεκινώντας ταυτόχρονα νέα διαφημιστική καμπάνια. Από το αναγνωρισμένο επί χρόνια όνομα της, αφαιρείται το δεύτερο μέρος, και πλέον, θα ονομάζεται απλά «Ηλεκτρονική». Αυτό, όπως γίνεται άμεσα κατανοητό είναι το έναυσμα για την επέκταση της, τόσο πανελλαδικά αλλά και εκτός των ελληνικών συνόρων (Βαλκάνια και Κύπρος).

Το κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας αποκτά νέες διαστάσεις, αφού θα εκφράζεται από εδώ και πέρα με νέο λογότυπο που επεκτείνεται σε όλα τα εταιρικά της υλικά. Τέλος, θα υπάρξει νέα διαφημιστική καμπάνια βασισμένη στον σύγχρονο καταναλωτή.

Τα βασικά στοιχεία της νέας ταυτότητας της «Ηλεκτρονικής» είναι:

Η πρωτοπορία

Η δυναμική κίνηση προς τα εμπρός

Η έμφαση στην τεχνολογία

Η νεανικότητα

Η οικολογική «πράσινη» διάσταση


Μέσα στο πνεύμα της «Νέας Εποχής» η «Ηλεκτρονική» προχωράει μπροστά και με νέα διαφημιστική καμπάνια. Η νέα καμπάνια μιλάει για ένα κόσμο ζωντανό που όλοι και όλα παίζουν, επικοινωνεί τη χαρά της ζωής και φτιάχνει τη διάθεση. Με πρωταγωνιστή τον καταναλωτή θυμίζει εκείνον και είναι σαν εκείνον. Με τη νέα καμπάνια η «Ηλεκτρονική» δεν υπόσχεται πλέον μόνο «πουθενά φθηνότερα» αλλά και «πουθενά καλύτερα».

Ο κος Ιωάννης Στρούτσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε, «Η νέα εταιρική ταυτότητα της Ηλεκτρονικής δημιουργήθηκε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της εταιρίας και τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρίας και του καταναλωτή, αντικατοπτρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες, τις αναζητήσεις και τους προβληματισμούς του, σε όλα τα επίπεδα. Από το να επιλέξει ένα είδος υψηλής τεχνολογίας μέχρι τις ελπίδες του για έναν πιο πράσινο και φιλόξενο πλανήτη. Πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι η σωστή στιγμή να εγκαινιάσουμε τη Νέα μας Εποχή, αλλάζοντας ριζικά την εταιρική μας ταυτότητα και τη διαφημιστική μας επικοινωνία. Με πρωταγωνιστή τον καταναλωτή και δεσμευμένοι να μην προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη του και να ακούμε πάντα τα «θέλω» του, υποσχόμαστε να γίνει η επίσκεψη στα καταστήματα μας μία διαφορετική και μοναδική εμπειρία.

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Ηλεκτρονικής δημιουργήθηκε από τη North Star Communication Services σε συνεργασία με την graphic designer Ιόλη Παπαγεωργίου, ενώ η νέα διαφημιστική καμπάνια από την διαφημιστική εταιρία TBWA Athens.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]