Την προσεχή πενταετία η Info-Quest προσανατολίζεται στη δημιουργία έως και δέκα νέων καταστημάτων Apple μετά την εξαγορά της Rainbow. Ηδη η εταιρεία έχει δηλώσει ότι διευρύνει το δίκτυο λιανικής με τη δημιουργία νέων καταστημάτων «U» και Apple.


info-questΗ εταιρεία σχεδιάζει μέχρι το τέλος του 2009 να αυξήσει τα καταστήματα «U» στα 80 από τα 63 που λειτουργούσαν πρόσφατα μέσω franchise. Από τις κύριες επιδιώξεις της Info–Quest είναι η εκτεταμένη διάδοση των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, στόχος που σημαίνει αύξηση πωλήσεων, καθώς το μερίδιό τους υστερεί σημαντικά σε σχέση με άλλα κράτη της Ευρώπης.


Η ανάπτυξη καταστημάτων «U» και Apple Store είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να βελτιώσει το μεικτό περιθώριο κέρδους με την ενίσχυση και της λιανικής. Η εταιρεία είναι ήδη πιστοποιημένος συνεργάτης των πολυεθνικών HP, IBM, Microsoft και Dell και εκτιμά ότι η συγκεκριμένη συγκυρία ευνοεί τη χονδρική πώληση προϊόντων πληροφορικής, λόγω της συγκέντρωσης των πωλήσεων που αφορούν πελάτες και προμηθευτές στην αγορά πληροφορικής.