Αυτή τη σχολική χρονιά, η Huawei φροντίζει για την επιστροφή στις τάξεις κάνοντας δώρο το βασικότερο αξεσουάρ κάθε μαθητή: την τσάντα! Με την αγορά ενός εκ των Huawei P10 lite, P9 lite 2017 και Nova Smart, οι καταναλωτές παίρνουν αυτόματα δώρο ένα αυθεντικό backpack της POLO.

Το Huawei P10 lite έρχεται να προσφέρει επιδόσεις με στυλ. Με μεταλλικό πλαίσιο και καμπυλωτό γυαλί διπλής όψης, προσφέρει μια αξεπέραστη αίσθηση αφής. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του θα σας επιτρέψει να τρέξετε κάθε εφαρμογή, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή, ενώ οι δύο κάμερές του στα 12 & 8 Megapixels, θα σας χαρίσουν μοναδικές φωτογραφίες και selfies.

Με πανίσχυρο, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB RAM και βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης αρχείων, το Huawei P9 lite 2017 είναι μία υπερπλήρης συσκευή, κατάλληλη ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων νέας γενιάς, τεχνολογία Super Wide Sound 2.0 και κάμερα 12 Megapixels με αυτόματη εστίαση PDAF για να μη χάσετε στιγμή.

Όσο για το Huawei Nova Smart, έρχεται να σας χαρίσει μια premium εμπειρία χρήσης. Με design που συνδυάζει μεταλλικό σώμα, επιφάνεια αμμοβολής και καμπυλωτό γυαλί 2.5D, αποτελεί μία από τις πιο καλαίσθητες συσκευές της αγοράς. Αντέχει μία ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση ενώ θα καλύψει κάθε σας ανάγκη χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή, την κάμερα στα 13 Megapixels και την οθόνη των 5 ιντσών.

Για να επωφεληθούν από την προσφορά της Huawei, το μόνο που έχουν να κάνουν οι καταναλωτές, είναι να επισκεφθούν έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Huawei μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου και να επιλέξουν τη συσκευή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους από τις τρεις προαναφερθείσες.

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr