Η Neffos, το brand name για κινητά τηλέφωνα (smartphone) που δημιουργήθηκε από την TPLink, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέο μοντέλο N1 στη διεθνή εμπορική έκθεση IFA στο Βερολίνο το Σεπτέμβριο. Θα είναι η δεύτερη φορά που η Neffos θα συμμετάσχει στην έκθεση.

Το Neffos N1 ακολουθεί τις ίδιες αρχές σχεδιασμού και κατασκευής που χρησιμοποιεί με επιτυχία η TPLink τις δυο τελευταίες δεκαετίες. Η premium συσκευή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στο να προσφέρει τα πιο κομψά και αξιόπιστα smartphones σε ελκυστικές τιμές.

Στην όψη, το Neffos N1 είναι ένα πολύ κομψό τηλέφωνο με πάχος μόλις 7,5 mm. Διαθέτει οθόνη με υψηλή ευκρίνεια 1080p με μέγεθος 5,5 ίντσες, προσφέροντας ιδανικό συνδυασμό για τέλεια θέαση & χρηστικότητα.

Η συσκευή διαθέτει ένα πολύ ισχυρό επεξεργαστή που εξασφαλίζει ότι οι εφαρμογές λειτουργούν ομαλά και φορτώνουν χωρίς πρόβλημα, ενώ τα 4GB RAM επιτρέπουν καλύτερο multitasking που ενισχύει την παραγωγικότητα και βοηθάει τις εφαρμογές να ανοίγουν γρήγορα. Τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν θα είναι πρόβλημα. Το Neffos N1 διαθέτει μεγάλη μπαταρία με ενσωματωμένη υποδοχή φόρτισης USB Type C. Επιπρόσθετα, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενισχύει την ασφάλεια και βοηθάει στο γρήγορο ξεκλείδωμα της συσκευής.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Neffos N1 είναι η ισχυρή κάμερα που διαθέτει. To N1 έχει dualcamera – μια καινοτομία για τα smartphone Neffos – στο πίσω μέρος για φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας. Μια αξιόπιστη κάμερα στο μπροστινό μέρος επιτρέπει στο χρήστη να τραβάει selfies με τρομερή λεπτομέρεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Το Ν1 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελληνική αγορά και είναι μόνο η αρχή μίας μακροχρόνιας δέσμευσης από τη Neffos για να κατασκευάζει κομψά, αξιόπιστα και πάντα σε προσιτές τιμές προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καταναλωτή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Neffos παρουσίασε πέρυσι τη σειρά smartphone X1, λαμβάνοντας θετικές κριτικές από την τεχνολογική κοινότητα. Πιο συγκεκριμένα, το X1 Lite, το οποίο θα είναι επίσης διαθέσιμο στην έκθεση, έχει ήδη καλή παρουσία στις αγορές με το λανσάρισμά του. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα κορυφαία χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή του.

Συγκεκριμένα, το X1 Lite διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη υψηλής ευκρίνειας IPS με 2,5D glass και διαθέτει κάμερα 13 megapixel που δεν απογοητεύει ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υποστηρίζει επίσης ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων LTE για γρήγορο mobile internet. Όλα αυτά προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή για τον καταναλωτή.

Καθώς η Neffos συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, τόσο από άποψη κριτικών αλλά και σε εμπορικό επίπεδο, η εταιρεία υπόσχεται να παρουσιάζει προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετικό σχεδιασμό, απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και κορυφαίες επιδόσεις, ακολουθώντας την ιστορική πορεία της TP-Link ως καινοτόμο και πρωτοπόρο στο κλάδο της ασύρματης δικτύωσης.