Η Epson,  συστήνει στο ευρύ κοινό το νέο της newsroom.  Βασισμένο στην πλατφόρμα PressPage, το νέο περιβάλλον για τον Τύπο θα περιέχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, όπως Δελτία Τύπου, νέα, Case Studies, blogs, εκδηλώσεις, video και εικόνες υψηλής ανάλυσης. Αυτό θα μετατρέψει το newsroom της Epson σε έναν ολοκληρωμένο σταθμό εξυπηρέτησης για όσους αναζητούν πληροφορίες σχετικές με την εταιρεία.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του νέου «χώρου» για τον Τύπο είναι ότι βελτιώνει τη δυνατότητα διαμοιρασμού και λήψης του περιεχομένου στα social media. Αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται στο περιεχόμενο που παρέχουμε, κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη ζωή των δημοσιογράφων και των εκδοτών. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να μοιραστείτε ή να κατεβάσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.

Απλή και άμεση ανταπόκριση

Η μεγάλη βιβλιοθήκη μέσων και περιεχομένου χρησιμοποιεί ετικέτες που διευκολύνουν την εύρεση πληροφοριών με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Mπορείτε εύκολα να επιλέξετε oποιοδήποτε τμήμα κειμένου, από οποιοδήποτε άρθρο και να το μοιραστείτε απευθείας στα social media. Επιπλέον, το newsroom προσφέρει άμεση ανταπόκριση, προσβάσιμο από οποιαδήποτε πλατφόρμα – από επιτραπέζιους υπολογιστές ευρείας οθόνης και φορητούς υπολογιστές, έως tablet και smartphones.

Δεν θα χάσετε τίποτα, ποτέ ξανά

Όλα τα δελτία τύπου της Epson θα εξακολουθήσουν να αποστέλλονται μέσω email, αλλά θα είναι επίσης διαθέσιμα στο νέο newsroom. Μπορείτε να επισκεφθείτε το newsroom στη διεύθυνση https://epson.presspage.com/el-gr. Αν δεν θέλετε να χάσετε τα νέα της Epson, μπορείτε απλώς εγγραφείτε στη λίστα δημοσιογράφων της εταιρείας εδώ.