Η Canon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία της EOS M100. Αυτή η μικρή, στυλάτη και δικτυωμένη mirrorless φωτογραφική μηχανή της σειράς EOS, υπόσχεται απίθανη ποιότητα εικόνας.

Ιδανική για να την έχει κανείς μαζί του κάθε στιγμή, η EOS M100 διαθέτει συμπαγή και στυλάτη σχεδίαση που σας επιτρέπει να καταγράφετε με αυθόρμητο τρόπο όλες εκείνες τις στιγμές της καθημερινότητας και τις ιστορίες μιας ζωής. Τα πολυάριθμα δημιουργικά εφέ της μηχανής και η ασύρματη συνδεσιμότητα σας επιτρέπουν να λαμβάνετε εντυπωσιακές εικόνες και να τις ανεβάζετε κατευθείαν στα κοινωνικά δίκτυα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Η EOS M100 είναι η κατάλληλη φωτογραφική μηχανή για σας που θέλετε να απελευθερώσετε το δημιουργικό σας όραμα και να ανεβάσετε τη φωτογραφική σας επιδεξιότητα στο επόμενο επίπεδο. Η εκμάθηση της χρήσης της φωτογραφικής μηχανής είναι πανεύκολη χάρη στο διαισθητικό σύστημα χειρισμού αφής της EOS M100 και τα δημιουργικά φίλτρα, κι έτσι η εναλλαγή μεταξύ του smartphone και της φωτογραφικής μηχανής δεν απαιτεί κόπο. Μπορείτε να μάθετε όλα τα μυστικά του χειρισμού της φωτογραφικής μηχανής εύκολα μέσω των επεξηγηματικών μηνυμάτων στην οθόνη της μηχανής, κι έτσι είτε θέλετε να θολώσετε το παρασκήνιο, ή να φωτίσετε το υποκείμενό σας, η EOS M100 θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε επαγγελματικής αίσθησης εικόνες, που θα κρατήσετε για πάντα. 

Απελευθερώστε το δημιουργικό σας όραμα

Αν κάνετε vlogging ή βγάζετε selfies που πρέπει οπωσδήποτε να μοιραστείτε, η εύχρηστη ανακλινόμενη οθόνη της EOS M100 και η λειτουργία για selfies είναι ιδανικά για να πετύχετε διάνα από την πρώτη κιόλας λήψη. Η λειτουργία Smooth Skin μπορεί να εφαρμοστεί σε πέντε επίπεδα για βελτιωμένη λάμψη που θα δώσει στις φωτογραφίες σας το τέλειο φινίρισμα, είτε πρόκειται για selfie, ή για μια φωτογραφία της παρέας σας.

Υψηλή ποιότητα, μικρό μέγεθος

Η φωτογραφική μηχανή είναι τόσο συμπαγής, ωστόσο θα επωφεληθείτε στο μέγιστο από τις τελευταίες τεχνολογίες που τυπικά περιμένει κανείς από μια επαγγελματική μηχανή. Η φωτογραφική μηχανή ξεκινά αστραπιαία κι έτσι θα είστε έτοιμοι να φωτογραφίσετε γρήγορα συμβάντα αμέσως μόλις περιέλθουν στην αντίληψή σας. Με την EOS M100 δε θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε παραχωρήσεις στην ποιότητα εικόνας. Είτε φωτογραφίζετε σε χαμηλό φως, ή στον εκθαμβωτικό ήλιο, η φωτογραφική μηχανή θα λάβει εξίσου ευκρινείς και ζωντανές εικόνες, που είναι καλύτερες από οποιαδήποτε φωτογραφία είχατε τραβήξει στο παρελθόν. Η λήψη φωτογραφιών και ταινιών με απόλυτη ακρίβεια δεν είναι πια πρόκληση, και ακόμη και οι κινούμενες εικόνες διατηρούν την καθαρότητά τους.

Εύκολη στη χρήση

Οι απλές οδηγίες επί της οθόνης σας βοηθούν να μάθετε καλά όλες τις λειτουργίες και ρυθμίσεις για να μπορείτε με επιδεξιότητα να απαθανατίζετε τον κόσμο τριγύρω σας μέσα στις φωτογραφίες σας. Η διαισθητική οθόνη αφής με χειριστήρια όπως ακριβώς εκείνα που έχετε συνηθίσει από το smartphone σας, την καθιστά ακόμη ευκολότερη στη χρήση. Μπορείτε να σύρετε με το δάχτυλο και να ζουμάρετε πάνω στις εικόνες σας στη λειτουργία αναπαραγωγής, με μια απλή κίνηση “τσιμπήματος”.

Συνδυάστε την με το στυλ σας

Η φωτογραφική μηχανή είναι διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό και γκρι και μπορείτε να διαλέξετε μέσα από εννιά χρώματα καλυμμάτων για να φέρετε το look της φωτογραφικής μηχανής στα δικά σας γούστα. Είτε προτιμάτε ένα σικ μαύρο look, ή ένα πιο νεανικό τιρκουάζ, μπορείτε να εναλλάξετε τα καλύμματα για να δώσετε μια άλλη άποψη στην κάμερά σας. Βάλτε της το λουράκι και ρίξτε την στον ώμο ή γύρω από το λαιμό για άνεση και σιγουριά, ανεξάρτητα αν φωτογραφίζετε εντός ή εκτός. Η σχεδίαση είναι στα δικά σας χέρια χάρη σε μια γκάμα από καλύμματα και λουράκια που μπορείτε να διαλέξετε.

Μείνετε συνδεδεμένοι

Ανεβάστε άνετα τις εικόνες σας στο Instagram και το Facebook με WiFi και Bluetooth. Ενόσω είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο κινητό, απευθείας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon Camera Connect app για συσκευές iOS και Android1 χωρίς καν να αγγίξετε την κάμερά σας. Η βολική σύνδεση σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες σας τις φωτογραφίες και ταινίες στο Cloud, αμέσως μόλις κάνετε τις ρυθμίσεις του WiFi, κι έτσι δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε για να μην χάσετε τις καλύτερες αναμνήσεις σας.

Συμβατότητα με όλες σας τις ανάγκες

Με την EOS M100 μπορείτε να διαλέξετε το φακό σας, ανάλογα με τις φωτογραφικές σας φιλοδοξίες. Είτε φωτογραφίζετε τοπία ή πορτρέτα, μπορείτε να αλλάξετε τον φακό της φωτογραφικής μηχανής που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όπως ακριβώς η μηχανή, έτσι και οι εξειδικευμένοι φακοί της σειράς EOS M είναι μικροί και ελαφρείς, κάτι που σημαίνει ότι δε θα σας ταλαιπωρήσουν στην επόμενη περιπέτειά σας. Αν θέλετε ακόμη περισσότερες επιλογές, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη σειρά φακών EF και EFS χρησιμοποιώντας τον ειδικό αντάπτορα προσαρμογής2, ο οποίος θα σας επιτρέψει να αλλάζετε εύκολα φακούς όταν θέλετε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας.

Με αυτή τη μοδάτη, ποιοτική μηχανή μπορείτε να συλλάβετε τις εικόνες του κόσμου σας με εκπληκτικούς νέους τρόπους. Ανεβάστε το επίπεδο των φωτογραφιών σας με τα δημιουργικά φίλτρα και την υψηλή ποιότητα εικόνας της EOS M100, έτσι ώστε κάθε σας λήψη να αξίζει μια θέση στο χρονολόγιο του Instagram. Η EOS M100 είναι η φωτογραφική μηχανή που θα συλλάβει τις αναμνήσεις της ζωής σας με πανέμορφη απεικόνιση για να τις έχετε πάντα αποθηκευμένες και να μπορείτε να τις μοιράζεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το συμπαγές και ελαφρύ της σώμα την καθιστά το ιδανικό εργαλείο για να γράφετε τις δικές σας ιστορίες σε κάθε περίσταση.

1 Για λειτουργικά συστήματα iOS 8.4 (ή μεταγενέστερο) και Android 5.0 (ή μεταγενέστερο)

2 Οι φακοί και ο αντάπτορας προσαρμογής διατίθενται ξεχωριστά