Η PARKGURU γιορτάζει το καλοκαίρι μαζί με τους 10.000 χρήστες που έχουν γραφτεί το τελευταίο δίμηνο και προσφέρει δωρεάν στάθευση σε όλους τους οδηγούς σε αεροδρόμια, λιμάνια, στο κέντρο της Αθήνας, Θεσσαλονικής και σ’ άλλες πόλεις σ’ όλη την Ελλάδα.

Οι οδηγοί που θα κλείσουν θέση πάρκινγκ 10-20 Αυγούστου, με την εφαρμογή της PARKGURU με το κινητό ή τον υπολογιστή τους, θα τους επιστρέφεται το 100% της αξίας που πλήρωσαν, κερδίζοντας εκπτωτικούς πόντους (Gurus), αξίας ίσης με το 100% της κράτησής τους. Τους πόντους (Gurus) θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τις μελλοντικές τους σταθμεύσεις τους.

Για κάθε ένα ευρώ, οι οδηγοί θα λαμβάνουν 100 πόντους (Gurus). Δηλαδή για πάρκινγκ αξίας 5 ευρώ, στο λογαριασμό του οδηγού θα πιστώνονται 500 πόντοι (Gurus). Οι οδηγοί θα μπορούν να κερδίσουν πόντους εφόσον πραγματοποιήσουν κράτηση μεταξύ 10/8/2017 και 20/8/2017 και έχοντας πρώτα δημιουργήσει δωρεάν λογαριασμό στην υπηρεσία.Η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη κράτηση που θα πραγματοποιηθεί με την PARKGURU εντός της περιόδου ισχύς της προσφοράς, και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας (παλιούς και νέους). Το ποσό της επιστροφής υπολογίζεται αποκλειστικά στο κόστος στάθμευσης μόνο και όχι σε πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να επιλέξει ο πελάτης (πχ. πλύσιμο, γυάλισμα, κλπ). Οι πόντοι (Gurus) θα αποδοθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης στάθμευσης και θα μπορούν να “ξοδευθούν” άμεσα. Οι πόντοι (Gurus) θα πρέπει να εξαργυρωθούν, πληρώνοντας μέχρι και το 100% της αξίας μελλοντικών σταθμεύσεων, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017 για μία ή περισσότερες σταθμεύσεις, και μέχρι να εξαργυρωθούν όλοι οι πόντοι.Αναλυτικά οι όροι της προσφοράς.

“Η PARKGURU δεν κάνει μόνο εύκολο τo πάρκινγκ, αλλά το δίνει δωρεάν. Για να γιορτάσουμε τους 10.000 χρήστες μας, αποφασίσαμε να δώσουμε με την καλοκαιρινή προσφορά μας, δωρεάν πάρκινγκ σε όποιον παρκάρει με το PARKGURU. Έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα loyalty και στόχος μας είναι να επιβραβεύουμε τους χρήστες μας με Gurus, που θα μπορούν να εξαργυρώνουν για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο τους ή για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα που θα διαθέσουμε. Η PARKGURU δίνει στους χρήστες της τη δυνατότητα να κερδίζουν πόντους (Gurus) εύκολα, να τους εξαργυρώνουν όποτε θέλουν και να έχουν ευελιξία στους τρόπους πληρωμής”, δήλωσε ο Ηλίας Χατζής, Chief Martketing Officer της PARKGURU.

Με την βραβευμένη εφαρμογή της PARKGURU, το καλύτερο app της χρονιάς στο Mobile Connected World Conference 2017, οι οδηγοί έχουν πρόσβαση για κρατήσεις σε περισσότερες από 9.000 θέσεις πάρκινγκ στην Ελλάδα, πανελλαδική κάλυψη, καθημερινή εικοσιτετράωρη υποστήριξη, δωρεάν κρατήσεις / ακυρώσεις, σύγκριση τιμών και κόστος στάθμευσης χωρίς εκπλήξεις. Ταυτόχρονα η PARKGURU προσφέρει πληροφορίες για εκατομμύρια θέσεις πάρκινγκ σε όλη την Ευρώπη και Αμερική.